Διαμαρτυρία ΠΑΟΚ για τις διώξεις σε φίλους της ομάδας!

Από thessports.gr: Την αντίδραση του επίσημου ΠΑΟΚ έφεραν οι διώξεις σε φίλους, λόγω της ολιγόλεπτης παρουσίας τους κατά την άφιξη της αποστολής του Δικεφάλου στην Κύπρο,ενόψει της αναμέτρησης με την Ομόνοια.
Πηγή: thessports.gr
Διαμαρτυρία ΠΑΟΚ για τις διώξεις σε φίλους της ομάδας!

Άλλωστε οι φίλοι των «ασπρόμαυρων» τηρούσαν όλα τα μέτρα προφύλαξης, με τον Δικέφαλο να απευθύνει παράκληση στις αρχές της Κύπρου, ζητώντας να μην εργαλειοποιούνται για παραδειγματισμό.

Αναλυτικά από την θέση του επίσημου ΠΑΟΚ:

Μετά από καταγγελίες που δεχτήκαμε από φιλάθλους μας στην Κύπρο, που τηρώντας όλα τα μέτρα προφύλαξης (μάσκα και αποστάσεις) βρέθηκαν για ολιγόλεπτη εμψύχωση κατά την άφιξη της ομάδας στο νησί, θα θέλαμε να διαμαρτυρηθούμε για τις διώξεις εναντίον τους, θεωρώντας ότι εργαλειοποιούνται για παραδειγματισμό. Παρακαλούμε τις Αρχές τις Κύπρου να μην διώκουν τη αγνή επιθυμία των φιλάθλων να χειροκροτήσουν από απόσταση την ομάδα τους, σε μια από τις σπάνιες επισκέψεις της στην Κύπρο. Παράλληλα συστήνουμε στους φιλάθλους να τηρούν όλα τα μέτρα προφύλαξης, προκειμένου σύντομα να μπορέσουμε με ασφάλεια να αγκαλιαστούμε στις χαρές και τις λύπες όλοι μαζί.

Διαβάστε ακόμη...