«Τελικός» πρόκρισης για τον ΠΑΟΚ

Από sdna.gr: Στην Κύπρο και στο «ΓΣΠ» κόντρα στην Ομόνοια απόψε (22:00, Cosmote Sports 2 HD), παίζεται σε ένα πολύ σημαντικό βαθμό η πρόκριση του ΠΑΟΚ στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ.
Πηγή: sdna.gr
«Τελικός» πρόκρισης για τον ΠΑΟΚ

Οι Θεσσαλονικείς, μετά την ήττα στο Αϊντχόφεν από την PSV, είναι στην τρίτη θέση του ομίλου, ένα βαθμό πίσω από τους Ολλανδούς και πέντε πίσω από την πρωτοπόρο Γρανάδα.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, η νίκη για την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία απόψε, αποτελεί μονόδρομο, ενώ την ίδια ώρα στην Ισπανία, η Γρανάδα θα κοντράρεται με την PSV.

Για την Ομόνοια, τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα στην Κύπρο, το γεγονός ότι έχει μόλις ένα βαθμό και τη Δευτέρα, ακολουθεί το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, την έχει κάνει να έχει βάλει σε δεύτερη μοίρα το Γιουρόπα Λιγκ, με το κίνητρο να είναι ξεκάθαρα με την πλευρά του ΠΑΟΚ.

Ο Πάμπλο Γκαρσία, σκέφτεται την επιστροφή του Γιαννούλη, στο αριστερό άκρο της άμυνας, αλλά και την επιλογή του Τσιγγάρα, μαζί με Ελ Καντουρί και Σβαμπ στον άξονα, με τις άλλες θέσεις στην ενδεκάδα, να έχουν σχεδόν ξεκαθαρίσει.

Ο Άγγλος, Κρεγκ Πόουσον και η διαιτητική του ομάδα, που ορίστηκαν από την UEFA στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, δεν ξυπνούν καλές μνήμες στον ΠΑΟΚ, αφού ο συγκεκριμένος διαιτητής και οι αποφάσεις του, είχαν φέρει πάρα πολλά παράπονα, στο περσινό παιχνίδι με τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ, που έκρινε την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο αγώνας ξεκινάει στις 22:00 και μεταδίδεται τηλεοπτικά από τη συχνότητα του Cosmote Sports 2 HD.

Διαβάστε ακόμη...