Η δοκιμή εν όψει Ομόνοιας

Απο paok24.com: Τι σχεδιάζει ο Γκαρσία για τον πρώτο τελικό πρόκρισης
Πηγή: paok24.com
Η δοκιμή εν όψει Ομόνοιας

Ο ΠΑΟΚ μετά την ήττα στην Ολλανδία για να είναι μέσα στην υπόθεση πρόκρισης θέλει πάσει θυσία στη νίκη στην Κύπρο κόντρα στην Ομόνοια, ενώ τα αγωνιστικά προβλήματα παραμένουν για τον Ουρουγουανό τεχνικό.

Η αποστολή της ομάδας είναι στην Κύπρο για τον αγώνα με την Ομόνοια και οι 24 παίκτες που πήρε ο Πάμπλο Γκαρσία μαζί του, σημαίνει ότι θέλει να εκμεταλλευτεί τα δεδομένα της UEFA με 23μελή αποστολή, ώστε να έχει όλα τα διαθέσιμα όπλα του στον μεγάλο αγώνα στο ΓΣΠ της Λευκωσίας.

Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να επιστρέψει ο Ζίφκο Ζίφκοβιτς που πήρε τις ανάσες του στον αγώνα με την Λαμία.

Στην άμυνα με δεδομένες τις απουσίες των Περέιρα και Βιεϊρίνια που είναι εκτός λίστας, ο Δημήτρης Γιαννούλης ταξίδεψε με την ομάδα, αλλά δεν είναι έτοιμος να βγάλει το πρώτο 90λεπτο μετά τον τραυματισμό και την περιπέτεια του με τον Covid-19. Έτσι σαν πρώτη επιλογή για τα αριστερά είναι ο Ροντρίγκο Σοάρες, ενώ για τα δεξιά ο Μούσα Ουαγκέ που ήταν καλός στον αγώνα με την Λαμία την περασμένη Κυριακή.

Στο κέντρο της άμυνας επιστρέφουν οι Κρέσπο και Βαρέλα, ενώ μπροστά τους δοκιμάστηκε ο Τσιγγάρας που ήταν βασικός στην Ολλανδία, πήρε ανάσες στην Λαμία και δείχνει να είναι πιο μπροστά αυτή την στιγμή από τον Εσίτι, ενώ ο Ντόουγκλας Αούγκουστο είναι τιμωρημένος. Μαζί με τον Τσιγγάρα στον άξονα αναμένεται να δούμε και πάλι το επιτυχημένο δίδυμο Σβαμπ και Ελ Καντουρί, ενώ και στην επίθεση δεν θα δούμε πολλές αλλαγές.

Ο Τζόλης θα παραμείνει βασικός, μαζί με τον Κάρολ Σφιντέρσκι, ενώ τρίτος στην επίθεση θα είναι ο Αντρίγια Ζίφκοβιτς που ξεκουράστηκε στον αγώνα με την Λαμία.

Από εκεί και πέρα στον πάγκο εκτός από τον Γιαννούλη που μπορεί να δώσει λύσεις μέσα στο παιχνίδι, θα είναι και ο Μουργκ, και ο Τσόλακ, αλλά και ο Μπίσεσβαρ που διεκδίκησαν θέση βασικού και η τελική επιλογή θα κριθεί μέσα από την προπόνηση της Τετάρτης.

Διαβάστε ακόμη...