Γεωργιάδης: «Η μεγαλύτερη στιγμή της καριέρας μου!»

Απο inpaok.com: Ο πρώην παίκτης του Δικεφάλου μιλά στο INPAOK για την μεγάλη βραδιά του Λονδίνου κόντρα στην Τότεναμ
Πηγή: inpaok.com
Γεωργιάδης: «Η μεγαλύτερη στιγμή της καριέρας μου!»

Στο INPAOK μίλησε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου, Γιώργος Γεωργιάδης, με αφορμή την συμπλήρωση 9 χρόνων από την σπουδαία νίκη του ΠΑΟΚ στο Λονδίνο κόντρα στην Τότεναμ με 1-2.

Αναλυτικά:

Τι αναμνήσεις σου έρχονται στο μυαλό από εκείνη τη βραδιά: «Οι αναμνήσεις από το διπλό στο Λονδίνο είναι πολύ ευχάριστες, πρόκειται για στιγμές υπερηφάνειας τις οποίες δεν θα ξεχάσουμε ποτέ».

Ήταν η μεγαλύτερη στιγμή της καριέρας σου;: «Νομίζω πως βάσει της δυναμικότητας του αντιπάλου, θεωρώ πως ναι, ήταν το μεγαλύτερο-καλύτερο παιχνίδι της καριέρας μου».

Το πίστευες ότι θα κερδίζατε μέσα στο Λονδίνο; Ειδικά μετά την (άδικη) αποβολή του Σταφυλίδη πριν το τέλος του πρώτου μέρους: «Γνωρίζαμε εξ' αρχής ότι θα ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας, προσωπικά όμως όταν έμπαινα στο γήπεδο πίστευα στη νίκη ανεξαρτήτου αντιπάλου, οπότε ναι.

Σίγουρα με την αποβολή του Κώστα στο ημίχρονο ξέραμε ότι θα δυσκολέψουν πολύ τα πράγματα και θα... υποφέρουμε, όμως τα καταφέραμε και είμαστε περήφανοι που βάλαμε και εμείς ένα λιθαράκι στην μεγάλη ιστορία του ΠΑΟΚ».

Για την εμφάνισή του η οποία κατά πολλούς ήταν η καλύτερη στη θητεία του στον ΠΑΟΚ: «Για μένα ήταν ένα όνειρο να βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ, καθώς μετά την μεταγραφή μου εκεί από τον Πανσερραϊκό, βρέθηκα να παίζω σε ένα γήπεδο το οποίο έβλεπα μόνο από την τηλεόραση, οπότε απόλαυσα όλες τις στιγμές.

Σίγουρα η εμφάνισή στο Λονδίνο ήταν κάτι το ξεχωριστό!».

Ποια η άποψή σου για τον Πάμπλο Γκαρσία, τον οποίο γνωρίζεις προσωπικά; Θα πετύχει στον ΠΑΟΚ ως προπονητής;: «Ο Πάμπλο είναι ένας ιδιαίτερος χαρακτήρας που ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία του ΠΑΟΚ. Έχει αρκετές γνώσεις πάνω στο ποδόσφαιρο, που είναι το πιο σημαντικό, ενώ πρόκειται για έναν άνθρωπο ο οποίος μπορεί να κρατήσει τα αποδυτήρια μίας ομάδας με την προσωπικότητα που έχει.

Είναι ένα πολύ καλό παιδί και του εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πετύχει!».

Διαβάστε ακόμη...