«Στο μυαλό μας μόνο η νίκη, δουλεύω σκληρά και ελπίζω»

Από paok24.com: Η σειρά του Ροντρίγκο Ρέι ήταν να εξωτερικεύσει τις σκέψεις του στην κάμερα των καναλιών Novasports.
Πηγή: paok24.com
«Στο μυαλό μας μόνο η νίκη, δουλεύω σκληρά και ελπίζω»


O Αργεντινός τερματοφύλακας, που βρίσκεται στη σκιά του Ζίβκο Ζίβκοβιτς όπως και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2021, είπε:

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ΠΑΟΚ μετά την ήττα από την PSV: "Δείξαμε και θετικό πρόσωπο αλλά και αρνητικό, αυτό είναι σημάδι πως η ομάδα έχει ακόμα μεγάλα περιθώρια βελτίωσης. Γι΄ αυτό δουλεύουμε σκληρά, για να βελτιωθούμε. Νιώθουμε καλά, νιώθουμε μεγάλη αυτοπεποίθηση. Κρατάμε την τύχη μας στα χέρια μας, αν καταφέρουμε να κερδίσουμε την Ομόνοια στην Κύπρο θα έχουμε πιθανότητες να προκριθούμε στον επόμενο γύρο".

Για το αν έφερε άγχος ο τρόπος με τον οποίο ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε στην Ολλανδία: "Όχι, δεν νομίζω. Η ομάδα έχει δείξει πως έχει χαρακτήρα και πως μπορεί να ανταπεξέρχεται σε δύσκολες καταστάσεις. Προηγηθήκαμε με 2-0 και ήμασταν καλοί στο πρώτο κομμάτι του πρώτου ημιχρόνου, όμως και ο αντίπαλος ήθελε εξίσου τη νίκη με εμάς. Ρίσκαρε, είναι μια ομάδα με ποιότητα και δυστυχώς για εμάς τα κατάφερε. Αυτό το γεγονός όμως δεν αφαιρεί την αυτοπεποίθηση που νιώθουμε πως μπορούμε να περάσουμε".

Για το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ δέχεται συνεχώς γκολ στα τελευταία παιχνίδια: "Σίγουρα, το είπα και νωρίτερα πως υπάρχουν και θετικά αλλά και αρνητικά κομμάτια στο παιχνίδι μας που χρειάζονται βελτίωση. Πρέπει να δουλέψουμε και να γίνουμε πιο στιβαροί και ανθεκτικοί στην άμυνα, προκειμένου να κρατάμε το μηδέν στην εστία μας. Η ομάδα δείχνει πάντως στα τελευταία παιχνίδια πως μπορεί να σκοράρει με μεγάλη ευκολία και το γεγονός πως στα τελευταία ματς έχουμε μόνο νίκες με εξαίρεση το ματς στην Ολλανδία, δείχνει πως βγάζουμε περισσότερο τα θετικά στοιχεία και λιγότερα τα αρνητικά, τα οποία όμως έχουμε συνεχώς στο μυαλό μας προκειμένου να τα βελτιώσουμε".

Για το σημερινό παιχνίδι με τη Λαμία: "Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, από τη στιγμή μάλιστα που είναι εκτός έδρας. Είναι μια σκληρή ομάδα η Λαμία, αλλά στο μυαλό μας υπάρχει μόνο η νίκη και πως θα την πετύχουμε. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για εμάς. Δεν λέμε πως θα είναι εύκολο παιχνίδι, αλλά έχουμε μια πολύ καλή και ποιοτική ομάδα και αυτό πρέπει να το βγάλουμε και στο γήπεδο".

Για το πως βιώνει τον ανταγωνισμό στη θέση "1": "Νομίζω πως είναι μία δύσκολη χρονιά για όλους. Οι σχέσεις μου με όλους πάντως είναι πολύ καλές, με τον Άλεξ, τον Ζίβκο και τον Μάριο. Από την πλευρά μου προσπαθώ σκληρά για να κερδίσω λεπτά συμμετοχής, κάνω ότι καλύτερο μπορώ. Νιώθω καλά με όλο το γκρουπ, συνεχίζω την σκληρή δουλειά, περιμένω και ελπίζω".

Διαβάστε ακόμη...