Το double του Σβαμπ

Από paokfc.gr: Είναι χάρισμα να μπορείς να διαβάσεις το παιχνίδι και να κάνεις τη σωστή επιλογή. Την πάσα ή την ενέργεια που κανείς δεν θα μπορούσε να προβλέψει. Την ενέργεια που θ' αλλάξει τα δεδομένα. Το PAOK TV Play of the Month με λίγα λόγια.
Πηγή: paokfc.gr
Το double του Σβαμπ

 

Ένας ποδοσφαιριστής που έχει την ικανότητα να κάνει τη σωστή κίνηση, τη σωστή στιγμή είναι ο Στέφαν Σβαμπ . Ο νικητής του βραβείου PAOK TV Play of the Month Οκτωβρίου για την ασίστ του στον Ομάρ Ελ Καντουρί για το γκολ κόντρα στον ΟΦΗ.

Ήταν ένα γκολ αποτέλεσμα εξαιρετικής ομαδικής προσπάθειας, αφού η μπάλα πέρασε από πολλά πόδια πριν καταλήξει στα δίχτυα. Ο Ελ Καντουρί έδωσε στον Α.Ζίβκοβιτς , αυτός στον Μάτος, ο Βραζιλιάνος πάσαρε και πάλι στον Μαροκινό, αυτός βρήκε τον Σβαμπ και ο Αυστριακός γύρισε τη μπάλα εξαιρετικά στον Ελ Καντουρί , ο οποίος εκτέλεσε στην κίνηση για το 1-0.

Ο Στέφαν Σβαμπ με την ασίστ αυτή έλαβε την υποψηφιότητα στην ψηφοφορία για την κορυφαία ενέργεια του μήνα και συγκέντρωσε το 58,86%. Έτσι έκανε double για τον Οκτώβριο καθώς αναδείχτηκε και BOX MVP.

Στη δεύτερη θέση βρέθηκε το σλάλομ του Ίνγκι Ίνγκασον στη Γρανάδα, ενώ η ενέργεια που συμπλήρωσε το βάθρο ήταν κι αυτή από το παιχνίδι στην Ισπανία κι ανήκε στον Ντόουγκλας Αουγκούστο , ο οποίος έκλεψε τη μπάλα, απέφυγε δύο αντιπάλους και βρήκε με μία μπαλιά ακριβείας τον Δημήτρη Γιαννούλη .

Συνδεθείτε στο επίσημο κανάλι του Δικεφάλου καιδείτε ξανά την υπέροχη συνεργασία των παικτών του ΠΑΟΚ.

 

 

Διαβάστε ακόμη...