Αποθέωση Κερμανίδη σε Τσιγγάρα

Από inpaok.com: Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Χάρη Τσιγγάρα, ο βετεράνος του ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Κερμανίδης, τονίζοντας ότι ο νεαρός χαφ θα λύσει το πρόβλημα του κέντρου για τον Δικέφαλο για πολλά χρόνια.
Πηγή: inpaok.com
Αποθέωση Κερμανίδη σε Τσιγγάρα

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τον Χάρη Τσιγγάρα: «Είχε να παίξει καιρό και αγωνίστηκε σε ένα δύσκολο ευρωπαϊκό παιχνίδι. Να σε εμπιστευτεί ο προπονητής σε τέτοιο ματς είναι μεγάλο πράγμα. Η Αϊντχόφεν ήταν απίστευτη. Έκανε τριγωνάκια έξω από την περιοχή. Σίγουρα εκεί θέλει παίκτες με μυαλό, δεν είναι μόνο το τρέξιμο, να προβλέπουν και να καλύπτουν θέσεις. Ο Τσιγγάρας έχει φοβερό ποδοσφαιρικό μυαλό και σε αυτό τον ρόλο νομίζω ότι τα πήγε πολύ καλά» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Σίγουρα θα δούμε μελλοντικά καλά πράγματα από αυτόν. Ο ΠΑΟΚ για πολλά χρόνια θα λύσει ένα σοβαρό θέμα στο κέντρο. Θα καθιερωθεί νομίζω με τον Γκαρσία, τον εμπιστεύεται. Είναι και το όνειρο του Χάρη να καθιερωθεί. Τον επέλεξε πριν από χρόνια ο Βασίλης Μήττας, και τώρα φαίνεται η δουλειά που είχε γίνει. Μόνο έτσι μπορεί να έχει όραμα ο ΠΑΟΚ. Με προπονητή από τα τμήματα υποδομής, με θέληση και δικά του παιδιά».

Για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Αϊντχόφεν υπογράμμισε: «Εγώ λυπήθηκα πολύ βλέποντας το ξεκίνημα, ο ΠΑΟΚ μπήκε καταπληκτικά. Κάπου εκεί επαναπαύτηκε και νόμιζε ότι κέρδισε. Όσο αφελείς και να είναι οι ολλανδικές ομάδες παίζουν πάντα το ποδόσφαιρό τους, είτε δεχθούν γκολ, είτε όχι. Μετά το 15′ ο ΠΑΟΚ γύρισε πίσω και αυτό ήταν εις βάρος του.

Με Γιαννούλη θα ήμασταν διαφορετικοί, είναι βαρόμετρο. Έπαιζαν συνέχεια από εκείνη την πλευρά. Δεν θέλω να δώσω συμβουλές, σίγουρα, όμως, όταν προηγείσαι 2-0 δεν πρέπει να χάνεις. Ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να πάρει την πρόκριση από χθες. Βλέπω τολμηρές αλλαγές από τον Γκαρσία και παικτών και στον τρόπο παιχνιδιού, δείχνει ότι προβληματίζεται. Το είδαμε και με την αλλαγή πλευράς του Τζόλη με τον Ζίβκοβιτς, δείχνει ότι ψάχνεται».

Διαβάστε ακόμη...