Ροτέισον και... Γολγοθάς

Απο paok24.com: Οι ατάκες του Γκαρσία για το ροτέισον και η "καυτή" σειρά αγώνων για τον ΠΑΟΚ
Πηγή: paok24.com
Ροτέισον και... Γολγοθάς

Ο ΠΑΟΚ γκρέμισε χθες ό,τι έχτισε στο ξεκίνημα του αγώνα με την PSV κι επιστρέφει στην Ελλάδα, χωρίς να έχει πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Οι "ασπρόμαυροι" θέλουν πλέον μόνο νίκη στην Κύπρο την επόμενη Πέμπτη, προκειμένου να τα παίξουν όλα για όλα την τελευταία αγωνιστική κόντρα στη Γρανάδα, περιμένοντας και το αποτέλεσμα από το άλλο παιχνίδι στην Ισπανία.

Πριν από αυτή την αναμέτρηση, η ομάδα του Γκαρσία θα ταξιδέψει στη Λαμία για το πρωτάθλημα την Κυριακή (17:15), θέλοντας κι εκεί το τρίποντο, ενώ γενικότερα έχει μπει σε μία σειρά σημαντικών αγώνων.

Μετά από την έξοδο της Κυριακής, ακολουθεί στις 3/12 (22:00) το ματς με την Ομόνοια στην Κύπρο για την 5η αγωνιστική στο Europa League, ενώ επιστρέφοντας στο πρωτάθλημα, ο "Δικέφαλος" θα υποδεχτεί στην Τούμπα τον Αστέρα Τρίπολης (6/12 17:15) κι έπειτα θα ολοκληρώσει την παρουσία του στους ομίλους του Europa League, υποδεχόμενος τη Γρανάδα (10/12 19:55).

Στις 13/12 (19:30) ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Άρη κι οι υποχρεώσεις για το 2020 θα ολοκληρωθούν στις 20/12 (19:30), με τον "Δικέφαλο" να φιλοξενεί στην Τούμπα τον Παναθηναϊκό, ενώ αναμένεται κι η ημερομηνία του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που έχει αναβληθεί.

Την ίδια ώρα, ο Γκαρσία από τη μεριά του προσπαθεί να ανακατέψει την τράπουλα, θέλοντας να βρει λύσεις μέσα από το ροτέισον και να δώσει ανάσες σε παίκτες που μοιάζουν αρκετά επιβαρυμένοι, με τον Ουρουγουανό να εξηγεί χθες το σκεπτικό του με φόντο τις επιλογές που κάνει:

"Δεν μπορείς να μην κάνεις ροτέισον, κάποια παιδιά είναι οριακά. Κάποιοι έχουν ενοχλήσεις κι έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια. Έχουμε 25 παιδιά και όλοι πρέπει να είναι έτοιμοι. Θέλει ροτέισον. Όχι όλα τα παιδιά, μερικοί μπορούν να παίξουν συνεχόμενα παιχνίδια. Κάποια παιδιά όπως ο Αουγκούστο, ο Ροντρίγκο ήταν οριακά. Για να μην το χάσουμε εντελώς, θέλει σωστή διαχείρηση", ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του.

Διαβάστε ακόμη...