Ο Βιεϊρίνια επέστρεψε και δίνει λύσεις

Από paok24.com:Ήταν το σίριαλ του καλοκαιριού, αλλά τελικά ο Αντρέ Βιεϊρίνια είναι μέλος του ΠΑΟΚ με στόχο να κλείσει την καριέρα του "σπίτι" του, αλλά και να προσφέρει αυτά που μπορεί σε όλα τα επίπεδα.
Πηγή: paok24.com
Ο Βιεϊρίνια επέστρεψε και δίνει λύσεις

Από την στιγμή που ο Αντρέ Βιεϊρίνια επέστρεψε στην ομάδα, ο ΠΑΟΚ και πάλι έγινε διεκδικητής του τίτλου. Την πρώτη χρονιά Κομίνης και Όσκαρ Γκαρσία στέρησαν από τον ΠΑΟΚ το νταμπλ, αλλά την επόμενη δεν μπόρεσε να σταματήσει κανένας την πορεία του Δικεφάλου. Πρωτάθλημα και μάλιστα αήττητο, κύπελλο κόντρα στην ΑΕΚ και πάλι, με τον Αντρέ Βιεϊρίνια να είναι ο άνθρωπος που βγήκε μπροστά στην πορεία της ομάδας μετά τον Ιανουάριο. Άλλωστε και στην πρώτη του χρονιά με την επιστροφή του η μονιμοποίησή του στο αριστερό άκρο της άμυνας ήταν και αυτή ένας παράγοντας που ο ΠΑΟΚ έφτασε στο επίπεδο των τελευταίων ετών.

Πέραν τούτου η προσφορά του Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ είναι πολύπλευρη. Σε μία ομάδα με πολλά νέα πρόσωπα στο ρόστερ που δεν ήταν στην χρονιά του νταμπλ (Σβαμπ, Μουργκ, Ζίφκοβιτς, Τσόλακ, Αουγκούστο), η παρουσία του Βιεϊρίνια μέσα στην ομάδα μπορεί να συνδέσει την ομάδα του νταμπλ με τη νέα ομάδα που φτιάχνει ο Πάμπλο Γκαρσία.

Εκτός όμως από τη βοήθεια του Βιεϊρίνια στο κλίμα της ομάδας, ο Αντρέ μπορεί να βοηθήσει και στο αγωνιστικό κομμάτι στους αγώνες πρωταθλήματος, καθώς δεν είναι δηλωμένος στην ευρωπαϊκή λίστα της ομάδας. Σίγουρα λόγω και της ηλικίας του, η προφανή λύση για τον Γκαρσία είναι στα άκρα της άμυνας, ειδικά την περίοδο που παραμένει εκτός δράσης ο Δημήτρης Γιαννούλης. Στα αριστερά λοιπόν ο Βιεϊρίνια φαίνεται να μην έχει αντίπαλο με τον Αντριάν Νίλσεν Περέιρα να μην έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Πάμπλο Γκαρσία, ενώ και στα δεξιά φαίνεται σαν η δεύτερη επικρατέστερη λύση μετά τον Ροντρίγκο Σοάρες.

Εκεί όμως σταματούν οι δυνατότητες του Βιεϊρίνια; Φυσικά και όχι! Ο Βιεϊρίνια λοιπόν σε ένα σύστημα 4-2-3-1 που έχει περάσει ο Γκαρσία στους αγώνες πρωταθλήματος με Παναιτωλικό και Απόλλωνα Σμύρνης, μπορεί να παίξει και στην επίθεση. Οι διαθέσιμοι παίκτες σαν εξτρέμ του ΠΑΟΚ είναι οι Ζίφκοβιτς, Μουργκ, Τζόλης, με τον Μπίσεσβαρ να μην δείχνει να είναι στο επίπεδο των άλλων παικτών και τον Ζαμπά να μην είναι 100% έτοιμος. Άρα πίσω από τις 3 πρώτες επιλογές που δίνουν ταχύτητα και ποιότητα, ο Βιεϊρίνια θα είναι μία πολυτέλεια για τα χέρια του Γκαρσία και σίγουρα με την ποιότητα του μπορεί να κάνει τη διαφορά στους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος και κυπέλλου.

Διαβάστε ακόμη...