Το blog του Beau Beech

Από paokbc.gr: Δεύτερο παιχνίδι μέσα σε λίγες ημέρες για τον ΠΑΟΚ και ο Beau Beech είναι και πάλι εδώ με το νέο του blog και γράφει για τη νίκη επί του Λαυρίου και το παιχνίδι με τον Προμηθέα στην Πάτρα.
Πηγή: paokbc.gr
Το blog του Beau Beech

Παιχνίδι 4o

@ Προμηθέας, 21/11/2020

Καλώς ήλθατε στο δεύτερο #BeechBlog της εβδομάδας! Αυτή τη φορά ο #PAOK έρχεται από την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα, αλλά οι πανηγυρισμοί για τη νίκη επί του Λαυρίου ήταν σύντομοι, καθώς έχουμε ελάχιστο χρόνο για προετοιμασία για το επόμενο παιχνίδι εναντίον μιας σκληρής ομάδας όπως ο Προμηθέας.

Από την επόμενη κιόλας ημέρα μπήκαμε στην αίθουσα βίντεο (λιγότερο από 24 ώρες μετά την νίκη επί του Λαυρίου) για να ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας για τον αγώνα του Σαββάτου. Στη συνέχεια μπήκαμε στο γήπεδο για να κάνουμε πρακτική πάνω σε αυτό που μας εξήγησε ο προπονητής μας Κώστας Μέξας στην αίθουσα βίντεο, σχετικά με το στυλ του Προμηθέα και επιθετικά, αλλά και αμυντικά. Μόλις καλύψαμε το κομμάτι της τακτικής, πήραμε ο καθένας μας ξεχωριστά τις οδηγίες του για τον αντίπαλο και στη συνέχεια τα περισσότερα παιδιά έκαναν κάποια θεραπεία, ώστε να είναι έτοιμο για το Σάββατο! Τίποτα δεν είναι συνηθισμένο για εμάς αυτή τη φορά. Ούτε τo να προερχόμαστε από μία νίκη!

Εάν όμως θέλουμε να συνεχίσουμε να κερδίζουμε, πρέπει να δείξουμε περισσότερη συγκέντρωση και ετοιμότητα σε αυτό το παιχνίδι για να προσπαθήσουμε να σταματήσουμε τον ρυθμό του Προμηθέα στην επίθεση και να τους αναγκάσουμε να προσπαθήσουν σκληρά για να σκοράρουν. Είναι πολύ ταλαντούχοι, με καλή ικανότητα και μέγεθος και παίζουν γρήγορα, οπότε θα είναι δύσκολο τεστ για εμάς. Κινούμαστε προς τη σωστή κατεύθυνση ως ομάδα και ανυπομονούμε να αγωνιστούμε για την ευκαιρία να κερδίσουμε το Σάββατο στην Πάτρα!

Τα λέμε σύντομα! # BeechBlog

Διαβάστε ακόμη...