«Να φροντίζουμε τον εαυτό μας!»

Από inpaok.com: Η παίκτρια της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ, Ελένη Σύρρα, μίλησε στο INPAOK, για την φετινή διαφορετική προετοιμασία, για την πρόκριση στο κύπελλο και την νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό, για την νέα διακοπή στις επίσημες υποχρεώσεις, ενώ έστειλε και το δικό της μήνυμα στον κόσμο, ο οποίος περνάει και πάλι δύσκολες στιγμές.
Πηγή: inpaok.com
«Να φροντίζουμε τον εαυτό μας!»

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την διαφορετική καλοκαιρινή προετοιμασία:

«Περίμενα πως και πως να μπω στο γήπεδο. Να συναντήσω παλιές και νέες συμπαίκτριες, να δω το staff μας, τα αποδυτήρια μας, το γήπεδό μας να νιώσω παιδί́ και πάλι! Χρειάστηκα αρκετό καιρό να επανέλθω γιατί είχα και έναν μικροτραυματισμό στο γόνατο, λόγω της μεγάλης αποχής από το γήπεδο! Ήταν μια διαφορετική προετοιμασία, καθώς προερχόμασταν από ένα lockdown και είχαμε να μπούμε στο γήπεδο σε φυσιολογικούς ρυθμούς έξι μήνες. Ότι και να είχα κάνει στο σπίτι, στην αυλή, στο δρόμο, ήταν σαν να μην είχα κάνει τίποτα! Όταν η καθημερινότητα μου είναι τόσο έντονη με σχολή, δουλειά, προπονήσεις, και ξαφνικά σταματάς απ' όλα και έχεις δύο μπουκάλια νερό να γυμναστείς και να κρατηθείς στα φυσιολογικά σου σκέψου το αποτέλεσμα...»

Για την πρόκριση στο κύπελλο και την νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό:

«Καθώς ήταν και το πρώτο μας ματς, παίξαμε με πάθος και ενέργεια και αυτό έφτανε. Το κύπελλο πιστεύω είναι γιορτή! Έχω ξανά πάει σε Final-4 κυπέλλου στα Χανιά με την Νίκη Λευκάδας και ήταν όντως σαν γιορτή! Μακάρι να πάω και φέτος με τον ΠΑΟΚ! To ίδιο θα πω και στο ματς με τον Παναθηναϊκό, παρόλο που είχαμε απουσίες, ένιωθα ότι παίζαμε η μια για την άλλη και όλες για την νίκη! Ήταν ξεκάθαρος ο στόχος μας σε κάθε επίθεση και κάθε άμυνα και έτσι πήραμε την νίκη!»

Για την εκ νέου απότομη διακοπή των διοργανώσεων:

«Είναι πλήγμα! Δεν ξέρω πως θα αντιδράσουμε, και ψυχολογικά και σωματικά! Είναι απίστευτο που το ζούμε για δεύτερη φορά! Οι προπονητές μας, μας δίνουν να ακολουθούμε κάποια προγράμματα ενδυνάμωσης ώστε να παραμένουμε σε καλή φυσική και σωματική κατάσταση και να είμαστε έτοιμες με την έναρξη των πρωταθλημάτων».

Τέλος, η παίκτρια του ΠΑΟΚ μίλησε και για τον κόσμο ο οποίος περνάει πολλές δύσκολες δοκιμασίες:

«Να φροντίζουμε τον εαυτό μας ψυχή τε και σώματι!»

Διαβάστε ακόμη...