Αποθέωσε τον Τζόλη ο Μαχλάς

Από sfina.gr: Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Νίκος Μαχλάς, σε δηλώσεις που έκανε μίλησε για την κριτική που ασκείται στην Εθνική ομάδα, αποθεώνοντας παράλληλα τον Χρήστο Τζόλη.
Πηγή: sfina.gr
Αποθέωσε τον Τζόλη ο Μαχλάς

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την Εθνική και την κριτική που της ασκείται:

«Η κριτική είναι από συγκεκριμένους δημοσιογράφους που φαίνεται πως δεν καταλαβαίνουν το τι συμβαίνει. Η Εθνική πάει να ξεκινήσει κάτι καλό μετά από έξι χρόνια, έχουμε παιδιά που ούτε τα ξέραμε και δείχνουν καλό πρόσωπο. Τώρα άρχισε κάτι διαφορετικό και προσπαθούν να το μειώσουν. Είναι μίζεροι αυτοί οι άνθρωποι και δεν καταλαβαίνουν ποδόσφαιρο. Χθες μπορούσαμε να το πάρουμε το ματς, αλλά δεν σκοράραμε. Είχαμε αντίπαλο την Σλοβενία του Όμπλακ και του Ίλισιτς. Λες και είμαστε η Βραζιλία και έχουμε πέσει πολύ. Υπάρχει σκοπιμότητα σε όλο αυτό από συγκεκριμένα Μέσα.

Εμείς ξέρουμε που το πάνε. Θέλω να σταθώ σε αυτούς που σκόπιμα το κάνουν αυτό. Με κάνουν να αηδιάζω με την συμπεριφορά τους. Οι παίκτες τώρα προσπαθούν να κερδίσουν και να παίξουν ποδόσφαιρο, έχουμε μια νέα αρχή, ένα μέλλον. Δεν πήραμε την άνοδο στην Β΄Κατηγορία, και; Δεν καταλαβαίνω όλο αυτό που γίνεται. Δεν μπορώ να τα βλέπω αυτά γιατί την Εθνική Ομάδα την αγαπάω. Φτάσαμε αήττητοι σε αυτό τον όμιλο και έρχονται άτομα να τα ισοπεδώσουν όλα. Πάμε να καταστρέψουμε τα παιδιά που έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους. Πότε είδαμε κάτι καλό να γεννιέται αυτά τα 6 τελευταία χρόνια; Έχω θυμό μέσα μου γιατί μιλάμε για μια μεγάλη αδικία. Περιμένουν τους ποδοσφαιριστές και τους παίκτες να τους πυροβολήσουν».

Για το αν θα άλλαζε κάτι στην Εθνική:

«Γιατί να αλλάξει η ομάδα; Είναι επιτυχία αυτό που γίνεται τώρα. Έχουν ξεκινήσει όλα σωστά, με κατοχή μπάλας και συνεργασίες μέσα στο γήπεδο. Δεν θυμάμαι ποτέ η Ελλάδα να είχε κατοχή μπάλας, αλλά μια ομάδα να κάθεται πίσω και να αμύνεται μια ζωή».

Για το ποιον ξεχωρίζει από του παίκτες της Εθνικής:

«Υπάρχουν αρκετοί παίκτες. Μου αρέσει ο Χατζηδιάκος, ο Τζόλης είναι απίστευτος, χαίρομαι μόνο που τον κοιτάω. Υπάρχουν παίκτες που έρχονται από πίσω και διψάνε να κάνουν κάτι καλό. Δεν τους ξέραμε και είναι παίκτες με κίνητρο. Θέλουμε τώρα να τους καταστρέψουμε; Δηλαδή αν θα φύγει ο προπονητής και αλλάξουν οι παίκτες θα γίνουμε πρωταθλήτρια ομάδα;»

Διαβάστε ακόμη...