Μόλις τρεις φορές αλώβητη

Από paok24.com: Το ελληνικό πρωτάθλημα πλησιάζει στο πρώτο του τρίτο και σταδιακά οι ομάδες δίνουν δείγματα γραφής της δουλειάς τους.
Πηγή: paok24.com
Μόλις τρεις φορές αλώβητη

Η πανδημία δυσκολεύει πολύ την κατάσταση και κάνει κάποιες φορές και πιο άδικη την αξιολόγηση.

Μετά από 7 αγωνιστικές ο ΠΑΟΚ έχει καταφέρει να κρατήσει σε τρία παιχνίδια αλώβητη την εστία του.

Συγκεκριμένα, ο Δικέφαλος έχει επικρατήσει με 1-0 της ΑΕΛ στην Τούμπα στην πρεμιέρα, δε δέχτηκε γκολ στον Βόλο στο στραβοπάτημα του στο 0-0, ενώ δε μάζεψε την μπάλα από τα δίχτυα του και στην εντός έδρας νίκη απέναντι στον ΟΦΗ με 3-0.

Σίγουρα ένα από τα στοιχεία που καλείται να βελτιώσει η ομάδα είναι η αποτελεσματικότητα της αμυντικής της λειτουργίας, καθώς όσο περισσότερο κρατά αλώβητη την εστία της τόσο πιο εύκολο κάνει το έργο της στην προσπάθεια να μαζέψει νίκες.

Βέβαια τα γκολ παθητικού δε λένε όλη την αλήθεια αναφορικά με την αμυντική λειτουργία μίας ομάδας, καθώς υπάρχουν και μεμονωμένα ατομικά λάθη και κακές στιγμές, οι οποίες αδικούν την πολύ καλή προσπάθεια που μπορεί να έχει γίνει σε ένα παιχνίδι.

Βασικός στόχος για τον ΠΑΟΚ είναι να κυριαρχεί στο παιχνίδι του και να μη δίνει το δικαίωμα στον αντίπαλο να απειλεί την εστία του, μειώνοντας έτσι τις πιθανότητες να δεχτεί κάποιο τέρμα και αυξάνοντας εκείνες να βρεθεί κοντά σε μία νίκη με φόντο την επίτευξη των στόχων του.

Διαβάστε ακόμη...