Οι Εθνικές Ομάδες, ο Ολυμπιακός και… ο Γιώργος Σαββίδης! (pic)

Από sfina.gr: Στον Ολυμπιακό εντοπίστηκαν δύο κρούσματα κορωνοϊού και μάλιστα πρόκειται για τους δύο φορ της ομάδας. Ελ Αραμπί και Χασάν.
Πηγή: sfina.gr
Οι Εθνικές Ομάδες, ο Ολυμπιακός και… ο Γιώργος Σαββίδης! (pic)

Αμφότεροι θα απουσιάσουν και δύο εβδομάδες από τις υποχρεώσεις της ομάδας τους κι αυτό είχε σαν αποτελέσματα, σε σελίδα "ερυθρόλευκης" απόχρωσης να ανοίξει μία κουβέντα σχετική με το κατά πόσο θα πρέπει να αναβληθούν οι αγώνες των εθνικών ομάδων, καθώς οι παίκτες που ταξιδεύουν συνεχώς, προφανώς και είναι περισσότερο εκτεθειμένοι από τους υπόλοιπους.

Μάλιστα, αυτή την άποψη φέρεται να ασπάζεται και το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Γιώργος Σαββίδης, ο οποίος συμφώνησε με την παρακάτω ανάρτηση στο Instagram, σχολιάζοντας με σχετικά emojis.

«Εποχή κορονοϊού δεν έχουμε; Ασφαλείς δεν πρέπει να μείνουμε; ναι. Τότε γιατί δεν σταματάνε τις εθνικές ομάδες και φέρνουν 20 παίκτες από κάθε άκρη του κόσμου κοντά; Που είναι η UEFA και η FIFA που θέλουν την ασφάλεια όλων των ποδοσφαιριστών! Το καλύτερο είναι η διακοπή των εθνικών ομάδων για τον περιορισμό μετακινήσεων. Αυτό δεν τον λέω μόνο και μόνο γιατί δεν θα έχουμε 2 επιθετικούς για 2 βδομάδες αλλά για την ασφάλεια των ποδοσφαιριστών που είναι πιο σημαντικό».

Δείτε την ανάρτηση:

Διαβάστε ακόμη...