Κεχαλάρης: «Θα περάσει και αυτό…»

Από inpaok.com: Ο παίκτης της ομάδας πόλο του ΠΑΟΚ, Γιάννης Κεχαλάρης, μίλησε για την φετινή προετοιμασία, για την εκ νέου απότομη διακοπή, για το αν υπάρχει ικανοποίηση για τις εμφανίσεις μέχρι στιγμής, ενώ έστειλε και το δικό του μήνυμα στον κόσμο, για τις δύσκολες μέρες που διανύουμε.
Πηγή: inpaok.com
Κεχαλάρης: «Θα περάσει και αυτό…»

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την φετινή καλοκαιρινή προετοιμασία και πόσο διαφορετική ήταν:

«Η καλοκαιρινή προετοιμασία ήταν πολύ διαφορετική για μας διότι ήρθε ένας καινούργιος προπονητής ο οποίος έδωσε βάση σε διαφορετικά πράγματα από τους προηγούμενους όπως στην δύναμη και στην αντοχή».

Για τη νέα διακοπή, πόσο θα επηρεάσει την ομάδα και τι συμβουλές τους δίνουν οι προπονητές:

«Ήταν κάτι που δεν περιμέναμε να έρθει τόσο απότομα διότι είμασταν σε πολύ καλή κατάσταση σαν ομάδα και αυτό που συμβαίνει με το lock down μας επηρεάζει πολύ. Οι προπονητές μας λένε να κάνουμε όσο μπορούμε στο σπίτι γυμναστική για να μείνουμε έστω λίγο, όσο μπορούμε σε φόρμα μέχρι να ξανά ξεκινήσουμε και πάλι τις προπονήσεις».

Για τις εμφανίσεις του ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής και αν υπάρχει ικανοποίηση:

«Θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε καλύτερα το πρωτάθλημα το πρώτο στραβοπάτημα ήρθε πάρα πολύ νωρίς στην πρεμιέρα κιόλας. Εγώ θα το πω σαν ένα χαστούκι, το οποίο μας ξύπνησε για να εμφανιστούμε καλύτεροι για την συνέχεια όπως και κάναμε στο επόμενο παιχνίδι με την Βουλιαγμένη στην Αθήνα που εκεί θα μπορούσαμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, αλλά δεν ήρθε. Πάντως κρατήσαμε την καλή εμφάνιση και πήγαμε στο τρίτο παιχνίδι και το κερδίσαμε».

Για τον κόσμο και τις δύσκολες στιγμές που περνάει:

«Να προσέχει, να μένει ασφαλείς στο σπίτι του όσο γίνεται και υπομονή, θα περάσει και αυτό και θα επιστρέψουμε λίγο πάλι στην κανονικότητα».

Διαβάστε ακόμη...