«Δεν ξέρουμε τι να περιμένουμε»

Από inpaok.com: Ο παλαιστής του ΠΑΟΚ, Ηλίας Παγκαλίδης μίλησε στο INPAOK για την διαφορετική φετινή προετοιμασία, για τις προπονήσεις και πώς κύλησαν αυτές, για την ενημέρωση που υπάρχει από τις ομοσπονδίες, ενώ έστειλε και το δικό του μήνυμα στον κόσμο του Δικεφάλου.
Πηγή: inpaok.com
«Δεν ξέρουμε τι να περιμένουμε»

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την διαφορετική καλοκαιρινή προετοιμασία:

«Δεν μπορώ να πω ότι δεν περιμέναμε αυτή τη διακοπή, έτσι όπως έχει γίνει η κατάσταση. Τα πράγματα για εμάς είχαν να αρχίσει να «στρώνουν», προλάβαμε να κάνουμε και μια προετοιμασία και ήμασταν έτοιμοι να ταξιδέψουμε στην Πολωνία για το πρώτο τουρνουά μετά από καιρό. Η κατάσταση στη χώρα μας όμως δε μας επέτρεψε να πετάξουμε και βρισκόμαστε ξανά πάνω κάτω στα χαμένα».

Για το πώς κυλούσαν οι προπονήσεις μέχρι τώρα και τι διαφορές υπήρχαν πριν έρθει η πανδημία:

«Εμείς πάντα συνεχίζουμε να προπονούμαστε όσο μπορούμε ώστε να παραμένουμε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Υπάρχουν δυσκολίες βέβαια και σε καμία περίπτωση δεν έχουμε τις συνθήκες που είχαμε παλιότερα. Αλλά πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο και θα μπορέσουμε να φτάσουμε ξανά στο επίπεδο που είμασταν πριν την πανδημία όταν μας δοθεί η ευκαιρία».

Για το αν υπάρχει ενημέρωση από την Ομοσπονδία για το τι θα γίνει στο μέλλον:

«Η ελληνική ομοσπονδία δεν έχει ανακοινώσει κάτι επίσημο ακόμα. Η παγκόσμια ομοσπονδία ανακάλεσε την απόφαση της να διεξάγει το παγκόσμιο πρωτάθλημα αντρών και το αντικατέστησε με ένα πιο ανεπίσημο ατομικό παγκόσμιο κύπελλο, στο οποίο δεν ξέρουμε καν ακόμα αν θα συμμετέχουμε.

Γενικότερα, δεν ξέρουμε τι να περιμένουμε και είναι λίγο απογοητευτικό για έναν αθλητή να μην ξέρει πότε θα αγωνιστεί ξανά, ούτε καν αν θα μπορεί να προπονείται».

Τέλος, ο παλαιστής του ΠΑΟΚ είπε δύο λόγια στον κόσμο που βιώνει εκ νέου δύσκολες ημέρες:

«Υπομονή, προσοχή και αισιοδοξία, σε οποία κατάσταση και αν βρεθούμε. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι παραπάνω δυστυχώς. Ήταν μια απογοητευτική χρόνια για όλους μας νομίζω, ας ελπίσουμε σε καλύτερη συνέχεια».

Διαβάστε ακόμη...