«Κάθε μέρα έχετε αγώνα»

Από paok24.com:Εδώ και λίγες ημέρες ο Πάμπλο Γκαρσία έχει αναλάβει την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ.
Πηγή: paok24.com
«Κάθε μέρα έχετε αγώνα»

Ο Ουρουγουανός χρειάζεται χρόνο για να μπορέσει να δώσει στην ομάδα τη δική του ταυτότητα, παρότι δεν έχει την πολυτέλεια να δουλέψει όπως θα ήθελε λόγω των συνεχόμενων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Ο Γκαρσία γνωρίζει τις απαιτήσεις του ΠΑΟΚ και ήδη έχει προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές στην καθημερινότητα της ομάδας.

Το πρώτο πράγμα που είπε στους παίκτες του ο προπονητής του Δικεφάλου είχε να κάνει με τις προπονήσεις.

«Θέλω κάθε μέρα να δουλεύετε με πάθος και δύναμη. Να προσπαθείτε για το καλύτερο και να δίνετε μάχη. Δε θέλω να αντιμετωπίζετε διαφορετικά την προπόνηση από τους αγώνες. Αγώνες είναι και οι προπονήσεις και πρέπει να δίνετε τον καλύτερο σας εαυτό», ήταν μερικές από τις ατάκες του Ουρουγουανού στις πρώτες του προπονήσεις με την ομάδα.

Μία σημαντική διαφορά στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ τελευταία, η οποία είναι ενδεικτική της διαφορετικής αντιμετώπισης που θέλει να έχουν οι παίκτες του ο Γκαρσία, είναι ότι ζήτησε από όλους να φορούν καλαμίδες.

«Να μπαίνετε δυνατά σε μονομαχίες, να δείχνετε το πάθος σας, να παλεύετε όπως θα παλεύατε σε ένα παιχνίδι για να πάρετε τη νίκη. Θέλω όλοι να φοράτε καλαμίδες για να προστατεύεστε», τόνισε ο Γκαρσία.

Είναι ξεκάθαρο ότι το μήνυμα έχει σταλεί στην ομάδα, κάτι που ήδη συζητούν οι ποδοσφαιριστές όσον αφορά στη διαφορετική φιλοσοφία του Πάμπλο.

Ο Γκαρσία θα εκμεταλλευτεί αυτό το διάστημα για να δουλέψει όσο περισσότερο μπορεί με την ομάδα και να δει και σε τακτικό επίπεδο τις αλλαγές που εκείνος ζητάει.

Διαβάστε ακόμη...