«Στόχος η λειτουργία της ακαδημίας σε υψηλά πρότυπα»

Από acpaok.gr: Για τη νέα εποχή στις ακαδημίες χάντμπολ του ΠΑΟΚ, μίλησε στο acpaok.gr, o Υπεύθυνος Ακαδημιών Χάντμπολ ΠΑΟΚ, Αναστάσιος Παπαγιώτας.
Πηγή: acpaok.gr
«Στόχος η λειτουργία της ακαδημίας σε υψηλά πρότυπα»

- Πως αποτυπώνεται η νέα εποχή χάντμπολ ΠΑΟΚ στις ακαδημίες;

- «Το πνεύμα μας είναι η διάδοση του αθλήματος μέσω της συμμετοχής των μικρών παιδιών στις ακαδημίες μας. Κάνουμε μία μεγάλη προσπάθεια μέσω των προπονητών μας και των διακεκριμένων αθλητών μας να προσεγγίσουμε μαθητές των δημοτικών σχολείων στο άθλημα. Να έρθουν κοντά μας, να γνωρίσουν τους χώρους άθλησης και σιγά σιγά να μυηθούν στα μυστικά του αθλήματος. Η νέα εποχή δεν μας βρίσκει απροετοίμαστους στη λογική που έχουμε βάλει για την ανάπτυξη του αθλήματος. Τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα της ΟΧΕ, με την οποία έχουμε άριστη συνεργασία σε όλα τα θέματα, προσπαθούμε να μείνουμε πιστοί στους αρχικούς μας στόχους».

- Ποιοι είναι οι στόχοι της Ακαδημίας;

- «Οι στόχοι της ακαδημίας είναι η ενασχόληση όσο περισσότερων παιδιών γίνεται με το χάντμπολ, η διάδοση του αθλήματος, η σωστή διαπαιδαγώγηση μέσω των προπονητών, η ανάδειξη ταλέντων, η συνέχιση λειτουργίας της ακαδημίας σε υψηλά αθλητικά πρότυπα».

- Γιατί ένα παιδί να έρθει στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ;

- «Το βασικότερο να αθληθεί, να γνωρίσει τον αθλητισμό, να κοινωνικοποιηθεί, να αποκτήσει έναν πλούτο φίλων, οι οποίοι θα του μείνουν για όλη την υπόλοιπη ζωή του. Όπως επίσης να μπει στο πνεύμα του «Ευ αγωνίζεσθαι»».

Διαβάστε ακόμη...