8 παιχνίδια σε έναν μήνα έως τα Χριστούγεννα

Από paok24.com: Το πρόγραμμα που ξεκινά στις 22 Νοεμβρίου
Πηγή: paok24.com
8 παιχνίδια σε έναν μήνα έως τα Χριστούγεννα

Η διακοπή των εθνικών ομάδων είναι βάλσαμο για τους συλλόγους που συμμετέχουν σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, καθώς τους δίνει ανάσες για τον "γολγοθά" έως και τα Χριστούγεννα.

Η αλήθεια είναι ότι οι συνεχόμενοι αγώνες με ευρωπαϊκά παιχνίδια μας είχε λείψει από την περσινή σεζόν και φέτος θα χορτάσουμε ποδόσφαιρο κάθε Πέμπτη και κάθε Σαββατοκύριακο. Έτσι μετά και τον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Ριζούπολη, ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στο πρόγραμμα φωτιά έως και τα Χριστούγεννα, σε ένα διάστημα που θα παίξει 8 παιχνίδια μέσα σε 28 ημέρες σε Superleague 1 και Europa League.

Εξ αρχής με την επιστροφή των διεθνών ο ΠΑΟΚ επιστρέφει και στην Τούμπα για το πρωτάθλημα και θα υποδεχτεί τον ΠΑΣ Γιάννενα την Κυριακή 22 Νοεμβρίου. Μετά από αυτό το παιχνίδι η ομάδα του Δικεφάλου θα ταξιδέψει στην Ολλανδία για τον αγώνα με την PSV στις 26 Νοεμβρίου. Έπειτα από την Ολλανδία, ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στην Ελλάδα, αλλά όχι στη Θεσσαλονίκη. Πηγαίνει στην Λαμία για τον αγώνα με την τοπική ομάδα στις 29 Νοεμβρίου, ενώ ο επόμενος αγώνας για το Europa League θα είναι την αμέσως επόμενη Πέμπτη και συγκεκριμένα στις 3 Δεκεμβρίου. Τότε ο ΠΑΟΚ θα πάει στην έδρα της Ομόνοια στην Κύπρο για την 5η αγωνιστική του Europa League, μία αγωνιστική που θα κριθούν πολλά και για την υπόθεση πρόκριση.

Μετά τα πρώτα 4 παιχνίδια, ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στη Superleague 1 και στον εντός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στις 6 Δεκεμβρίου για να κλείσει τις υποχρεώσεις στον όμιλο του Europa League με την Γρανάδα στην Τούμπα, στις 10 Δεκεμβρίου. Οι υποχρεώσεις για την Ευρώπη μπορεί να τελειώνουν τότε, αλλά η χρονιά για τον ΠΑΟΚ θα κλείσει με ακόμα δύο αγώνες για το πρωτάθλημα και μάλιστα υψηλής έντασης. Εξ αρχής μετά τον αγώνα με την Γρανάδα πηγαίνει στις 13 Δεκεμβρίου στο "Κλ. Βικελίδης" για τον αγώνα με τον Άρη. Μετά το τοπικό ντέρμπι ο ΠΑΟΚ θα έχει ακόμα ένα ντέρμπι, αυτό με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα στις 20 Δεκεμβρίου στην Τούμπα για να κλείσει έτσι το 2020.

Αυτός ο δύσκολος μήνας για τον ΠΑΟΚ δεν θα είναι μόνο δύσκολος για το πλήθος των αγώνων, αλλά και για την ενέργεια που θα πρέπει να βγάλουν οι παίκτες του στον αγωνιστικό χώρο σε αυτά τα 6 παιχνίδια. Οι 3 ευρωπαϊκές αναμετρήσεις θα κρίνουν την πρόκριση, ενώ και τα 5 παιχνίδια για το πρωτάθλημα δεν θα επιτρέπουν σε καμία περίπτωση χαλαρότητα από την ομάδα και το επιτελείο της. Έτσι κλείνουμε και πάλι στο δεδομένο ροτέισον που θα πρέπει να κάνει ο Πάμπλο Γκαρσία στα παιχνίδια που έρχονται, για να μπορέσει να έχει και την φρεσκάδα που επιθυμεί και ο ίδιος στο ρόστερ.

Διαβάστε ακόμη...