Τουμπάκοβιτς: «Χάρηκα για τον Ζίβκοβιτς»

Ο προπονητής της Εθνικής Σερβίας, Λιούμπισα Τουμπάκοβιτς, παρακολούθησε το παιχνίδι του ΠΑΟΚ κόντρα στην Αϊντχόφεν και μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης με τα καλύτερα λόγια για την εμφάνιση του Αντρίγια Ζίβκοβιτς.
Πηγή: inpaok.com
Τουμπάκοβιτς: «Χάρηκα για τον Ζίβκοβιτς»

Αίσθηση προκάλεσε στο ευρωπαϊκό κοινό η νίκη (4-1) του Δικεφάλου κόντρα στην Αϊντχόφεν, για την 3η αγωνιστική των ομίλων του UEFA Europa League.

Την αναμέτρηση παρακολούθησε και ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Σερβίας, Λιούμπισα Τουμπάκοβιτς, ο οποίος αποθέωσε τον συμπατριώτη του, Αντρίγια Ζίβκοβιτς, αναφέροντας πως κρατά για εκείνον ανοιχτή την πόρτα της Εθνικής ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το Ζίβκοβιτς:

«Είδα το παιχνίδι. Χάρηκα για τον Ζίβκοβιτς. Είναι ένα σούπερ ταλέντο και χαίρομαι που βρίσκει στη φόρμα του. Τον ξέρω από 17 χρονών. Θα εκτοξευτεί στον ΠΑΟΚ. Θα γίνει ένας από τους καλύτερους στη Σερβία και στην Ελλάδα».

Για την Εθνική ομάδα της χώρας του:

«Είναι ανοιχτή η πόρτα της Εθνικής για εκείνον όσο είμαι εγώ εκεί. Θα τον ήθελα. Θα ήταν μια μεγάλη ενίσχυση για εμάς. Δεν ξέρω πως θα πάνε τα πράγματα όμως».

Για τον ΠΑΟΚ:

«Είναι μια μεγάλη ομάδα ο ΠΑΟΚ. Ανεβαίνει συνεχώς τα τελευταία χρόνια. Δεν αρκείται μόνο στο αποτέλεσμα αλλά παίζει και καλό ποδόσφαιρο. Είναι μια καλή ομάδα. Έχει καλούς παίκτες ο ΠΑΟΚ αλλά εγώ είχα μάτια μόνο για τον Ζίβκοβιτς».

Διαβάστε ακόμη...