H ματσάρα του Μπίσε κόντρα στην Αϊντχόφεν! (video)

Από inpaok.com:O ΠΑΟΚ υποδέχεται την Αϊντχόφεν και αν κάποιος από το «ασπρόμαυρο» ρόστερ γνωρίζει καλά τον σημερινό (5/7, 19:55) αντίπαλο, αυτός δεν είναι άλλος από τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.
Πηγή: inpaok.com
H ματσάρα του Μπίσε κόντρα στην Αϊντχόφεν! (video)

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός έχει γεννηθεί και «μεγαλώσει» ποδοσφαιρικά στην Ολλανδία, και έχει αντιμετωπίσει την Αϊντχόφεν συνολικά δέκα φορές, όλες ως ποδοσφαιριστής της Φέγιενορντ.

Μάλιστα σε αυτές μετράει τρεις νίκες, μια ισοπαλία και έξι νίκες, έχοντας συνεισφορά στις δύο από τις επικρατήσεις της ομάδας του, βγάζοντας συνολικά τρεις ασίστ.

Το καλύτερο του παιχνίδι κόντρα στην PSV το έκανε στις 24 Απριλίου του 2011, όταν η τότε ομάδα του Φέγιενορντ επικράτησε με 3-1, με τον Ολλανδό «αρτίστα» να βγάζει δύο ασίστ για το κεφάλι του, νυν παίκτη της Λίβερπουλ, Τζορτζίνιο Βαϊνάλντουμ.

Πιο συγκεκριμένα στο 27′ ο Ντιέγκο «χόρεψε» την αριστερή πλευρά της Αϊντχόφεν και έκανε συστημένη σέντρα για το κεφάλι του συμπαίκτη του, που έκανε το 1-0 με καρφωτή κεφαλιά.

Όπως θα δείτε και στα στιγμιότυπα, ο Μπίσεσβαρ ήταν μόνιμη πηγή κινδύνου για τους αντιπάλους του, μοιράζοντας καίριες τελικές πάσες, που δεν μεταφράστηκαν όλες σε ασίστ.

Η Αϊντχόφεν ισοφάρισε με δέκα παίκτες με ένα όμορφο γκολ του Τοιβόνεν στο 60′, ωστόσο ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ τρία λεπτά αργότερα ξανά... χόρεψε την άμυνα της, έβγαλε «γλυκιά» σέντρα για το κεφάλι του Βαϊνάλντουμ που δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-1.

Για την ιστορία το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Λουκ Καστάνιος.

Δείτε τα στιγμιότυπα της... ματσάρας του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ:

Διαβάστε ακόμη...