Σμιντ: "Η νίκη θα είναι σημαντικό βήμα, δυνατή ομάδα ο ΠΑΟΚ"

Από paok24.com:Ο Ρότζερ Σμιντ αναγνώρισε τη σημασία, αλλά και τη δυσκολία της αυριανής αναμέτρησης κι έκανε λόγο για έναν ΠΑΟΚ, που είναι δύσκολος και σκληρός αντίπαλος.
Πηγή: paok24.com
Σμιντ: "Η νίκη θα είναι σημαντικό βήμα, δυνατή ομάδα ο ΠΑΟΚ"

"Είμαι χαρούμενος για την επιστροφή του Ροζάριο. Είναι πολύ σημαντικός για εμάς. Μας λείπουν αρκετοί παίκτες και μερικοί από αυτούς έχουν βρεθεί στην ενδεκάδα σε αρκετά παιχνίδια. Θα πρέπει πρώτα να μιλήσω με τον Ροζάριο, αλλά είμαι σίγουρος ότι μπορεί να μας βοηθήσει. Ο Πάμπλο είναι μαχητής, αλλά δεν μπορούμε να συγκρίνουμε την κατάστασή του τώρα, σε σχέση με αυτήν ένα μήνα πριν. Δεν είχε καταφέρει να προπονηθεί με την ομάδα τελευταία και θα δούμε πως είναι", ανέφερε αρχικά ο τεχνικός της PSV για τον Πάμπλο Ροζάριο που ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη, έχοντας πλέον αναρρώσει.

"Είμαστε ικανοποιημένοι με τον Μάουρο Τζούνιορ, μπορεί να προσφέρει παίζοντας σε διάφορες θέσεις. Είναι πάντα ανοικτός σε οποιονδήποτε ρόλο κι αυτό είναι κάτι που εκτιμώ σε αυτόν", πρόσθεσε σε ερώτηση για τον Μάουρο Τζούνιορ.

"Αν πάρουμε τη νίκη αύριο, θα κάνουμε ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση, αλλά ο ΠΑΟΚ έχει μία δυνατή ομάδα. Βγάλαμε κάτι καλό στο γήπεδο το περασμένο Σαββατοκύριακο, παίζοντας σε δύσκολες συνθήκες και θα κάνουμε και πάλι το ίδιο. Δεν μπορώ να προβλέψω τι θα γίνει. Σύμφωνα με τον κανονισμό για να επιστρέψει ένας παίκτης, θα πρέπει να έχει αρνητικό τεστ", κατέληξε.

Διαβάστε ακόμη...