Οι πραγματικές απουσίες της Αϊντχόφεν

Από paok24.com:Η αξιολόγηση των παικτών της PSV που έμειναν εκτός αποστολής
Πηγή: paok24.com
Οι πραγματικές απουσίες της Αϊντχόφεν

Ο αριθμός των 21 θετικών παικτών στον κορωνοϊό από τους συνολικά 51 που έχει δηλώσει στην Ευρωπαϊκή της λίστα η Αϊντχόφεν δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητος, αλλά μπορεί εύκολα να δημιουργήσει λανθασμένες εντυπώσεις. Άλλες είναι απουσίες που έχουν βαρύτητα και άλλες που θα περνούσαν απαρατήρητες.

Στη Θεσσαλονίκη, ταξιδεύουν οι: Εμβογκό, Ούνερσταλ, Μποσαλί, Μαχ, Τεζέ, Φελίπε, Ροζάριο, Σανγκαρέ, Ιατάρεν, Φάιν, Τζούνιορ, Γκέτσε, Τόμας, Κιόλο, Λεντέσμα, Ζαχάβι, Μαλέν, Μαντουέκε, Σαϊμπαρί.
Η καλύτερη ανάγνωση των απουσιών της PSV είναι το να δει κανείς το πόσο συμμετέχουν στα παιχνίδια της οι ποδοσφαιριστές που έμειναν εκτός αποστολής, και αυτοί είναι οι: Γκάκπο (7 συμμετοχές, 6 γκολ) Ντάμφρις (8 συμμετοχές, αρχηγός), Χέντρικ (7 συμμετοχές), Φίρχεφερ (5 συμμετοχές), Μπάουμγκαρτλ (2 συμμετοχές), Πιρόε (2 συμμετοχές) Ντελάνγκε (καμία συμμετοχή ) και Μίλερ (καμία συμμετοχή).

Η απουσία των αριστερού εξτρέμ Γκάμπο και του δεξιού μπακ Ντάμφρις είναι οι πλέον σημαντικές. Ο Χέντρικ είχε γράψει συμμετοχές ως αλλαγή μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου όταν και λόγω απουσιών πήρε φανέλα βασικού στους δυο Ευρωπαϊκούς αγώνες με Γρανάδα και Ομόνοια.

Διαβάστε ακόμη...