Ο Άρνεσεν έπεσε… μέσα για τον Γκαρσία!

Από thessports.gr: Το καλοκαίρι του 2015 ο Φράνκ Άρνεσεν αναλάμβανε τον ΠΑΟΚ και επί των ημερών του ο Πάμπλο Γκαρσία είχε τοποθετηθεί στην Κ17 του Δικεφάλου πριν αρχίσει η αναρρίχηση και η τρομερή πορεία στην Κ19, που τον έφερε στο τιμόνι της πρώτης ομάδας.
Πηγή: thessports.gr
Ο Άρνεσεν έπεσε… μέσα για τον Γκαρσία!

Στις 25 Ιουνίου του 2015 ο Δανός Αθλητικός διευθυντής παρουσιαζόταν από τον τότε πρόεδρο της ΠΑΕ, Ιάκωβο Αγγελίδη και είχε μιλήσει για τον Ουρουγουανό.

Τότε ο Φρανκ Άρνεσεν είχε αναφέρει ότι ζήτησε ένα πενταετές πλάνο από τον Γκαρσία, και ο ίδιος του είπε ότι θέλει να ακολουθήσει την προπονητική.

Τελικά μετά από πέντε χρόνια και κάτι ο Πάμπλο Γκαρσία ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της μεγάλης ομάδας του ΠΑΟΚ δικαιώνοντας την «προφητεία» του Φρανκ Άρνεσεν που είχε αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Σε ό,τι αφορά τον Γκαρσία, τον ρώτησα τι θέλει να κάνει. Είχα ζητήσει ένα πενταετές πλάνο. Μου είπε θέλει να γίνει προπονητής αλλά για μένα πρέπει ένας προπονητής να έχει εμπειρία. Στόχος μου είναι να τον προστατεύσω. Τώρα θα αναλάβει βοηθός στην ομάδα της Κ17. Μετά από χρόνια ίσως να αναλάβει την πρώτη ομάδα. Ο Κοκού αρχικά είχε αναλάβει την ομάδα της Κ19 και τώρα είναι στην PSV. Tην δεύτερη χρονιά έφερε τίτλο. Είναι επικίνδυνο για έναν νέο προπονητή να τον.. σκοτώσεις. Αυτό το συζήτησα με τον Πάμπλο και συμφωνήσαμε στις ιδέες».

Διαβάστε ακόμη...