Τα μοναδικά επιτεύγματα του Γκαρσία

Ο Πάμπλο Γκαρσία αναλαμβάνει τα προπονητικά ηνία της πρώτης ομάδας του ΠΑΟΚ, με τον Ουρουγουανό τεχνικό να έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του στην Κ-19 του Δικεφάλου, με την οποία κατέκτησε τρία πρωταθλήματα υποδομών!
Πηγή: inpaok.com
Τα μοναδικά επιτεύγματα του Γκαρσία

Ο 43χρονος προπονητής ανέλαβε τις τύχες της δεύτερης ομάδας του Δικεφάλου το 2016 και στα τέσσερα χρόνια που κάθισε στον πάγκο της Κ-19 του ΠΑΟΚ, κατέγραψε μοναδικά επιτεύγματα, κάνοντας όλη την Ελλάδα να παραμιλά για τα «τρομερά παιδιά του Γκαρσία».

Ο «Κανάριο», κάθισε στον πάγκο της Κ-19 του ΠΑΟΚ σε 103 αγώνες, μετρώντας σε τέσσερα χρόνια 83 νίκες, 16 ισοπαλίες και μόλις τέσσερις ήττες, με απολογισμό 265 γκολ υπέρ και μόλις 60 κατά!

Το τρομερό ρεκόρ του Γκαρσία και της Κ-19 του ΠΑΟΚ, ωστόσο, είναι το αήττητο σερί που τρέχουν τα «αετόπουλα» εδώ και τρία χρόνια (!), δεδομένου ότι η τελευταία ήττα της δεύτερη ομάδας του Δικεφάλου ήταν στις 10 Δεκεμβρίου του 2017, όταν έχασε με 1-0 από τον Παναθηναϊκό.

Έκτοτε ο Πάμπλο Γκαρσία και τα «παιδιά» του πάτησαν γκάζι και δεν κοίταξαν ξανά πίσω, αφού από αυτό το ματς και μετά η Κ-19 του ΠΑΟΚ τρέχει το αδιανόητο σερί των 67 νικών και των οκτώ ισοπαλιών!

Διαβάστε ακόμη...