«Ανακοινώνει Φερέιρα η Παλμέιρας μετά τη Γρανάδα – Θέλει όλο το τιμ»

Από thessports.gr:Βροχή τα δημοσιεύματα στην Βραζιλία σχετικά με την υπόθεση "Φερέιρα-Παλμέιρας", η οποία μάλιστα θεωρείται... τελειωμένη σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Λατινοαμερικάνικης χώρας.
Πηγή: thessports.gr
«Ανακοινώνει Φερέιρα η Παλμέιρας μετά τη Γρανάδα – Θέλει όλο το τιμ»

Η ιστοσελίδα «Uol.com.br», που θεωρείται από τις πιο έγκυρες στη Βραζιλία, φιλοξενεί ρεπορτάζ με τίτλο: «Η Παλμέιρας καθορίζει τις λεπτομέρειες και ο Αμπέλ Φερέιρα προετοιμάζει το αντίο του στον ΠΑΟΚ»

Στο θέμα μεταξύ άλλων αναφέρονται τα εξής:

«Ο Αμπέλ Φερέιρα δεν έχει σχολιάσει ακόμα τις διαπραγματεύσεις που είναι σε εξέλιξη με την Παλμέιρας, αλλά πρέπει να κάνει το τελευταίο του παιχνίδι, απόψε, με τον ΠΑΟΚ.

Η ελληνική ομάδα θα αντιμετωπίσει τη Γρανάδα, για το Γιουρόπα Λιγκ και από τη στιγμή που οι τελικές λεπτομέρειες έχουν ήδη συζητηθεί, αναμένεται ότι η Παλμέιρας θα τον ανακοινώσει μετά από αυτήν την αναμέτρηση.

Ο 41χρονος Πορτογάλος αποδέχθηκε την πρόταση να αντικαταστήσει τον Βαντερλέι Λουξεμπούργκο και θα έχει συμβόλαιο τουλάχιστον δύο ετών. Η Παλμέιρας διαπραγματεύθηκε με τον ΠΑΟΚ και δε θα πληρώσει το πλήρες ποσό της ρήτρας. Θα δώσει περίπου 600.000 ευρώ και ο Φερέιρα θα έχει μηνιαίο μισθό 120.000 ευρώ».

Επιπλέον, σύμφωνα με άλλο δημοσίευμα στη Βραζιλία, μαζί με τον Φερέιρα στην Παλμέιρας θα ακολουθήσουν και οι τέσσερις συνεργάτες του στον ΠΑΟΚ, οι Τιάγκο Μαγκαλάες, Βίτορ Καστανέιρα, Ζοάο Μαρτίνς, Κάρλος Μαρτίνιο.

Διαβάστε ακόμη...