Ινγκασον και Γρανάδα...

Από paok24.com: Ο Ισλανδός αμυντικός πέρασε από τη Γρανάδα στα μέσα της σεζόν 2016-2017, πριν πάρει μεταγραφή για τη Ροστόφ.
Πηγή: paok24.com
Ινγκασον και Γρανάδα...

Ήταν μία σεζόν, προβληματική σε όλα τα επίπεδα για την αντίπαλο του ΠΑΟΚ, που, μοιραία, ολοκληρώθηκε με τον υποβιβασμό της στη Segunda Division.

Η Γρανάδα, απέκτησε τον Ινγκασον από τη Λόκερεν, τον Ιανουάριο του 2017, στην προσπάθεια που έκανε στα μέσα της σεζόν, για να σώσει την κατηγορία. Είχε πληρώσει μάλιστα, ένα εκατομμύριο ευρώ στη βελγική ομάδα και ο Ισλανδός, δε δυσκολεύτηκε να γίνει βασικός

Ο Λούκος Αλκαράθ που ήταν τότε στον πάγκο της ομάδας (πέρασε και από τον Αρη τη σεζόν 2012-2013) τον εμπιστεύτηκε άμεσα, αλλά η σεζόν για τη Γρανάδα, δεν άλλαζε... ρότα.

Μετά από μια εντός έδρας ήττα με 1-3 από τη Βαλένθια, η κινέζικη ιδιοκτησία, πήρε την απόφαση να αλλάξει τον Αλκαράθ, με τον μέχρι τότε σύμβουλο της και παλιό «θρύλο» της Άρσεναλ, Τόνι Ανταμς.

Η κατάσταση δε σώθηκε ούτε με εκείνον, με τον Ινγκασον να ολοκληρώνει τη σεζόν με 17 συμμετοχές στη La Liga και ένα γκολ (στην ήττα με 3-1 από τη Σπόρτινγκ Χιχόν).

Το καλοκαίρι εκείνης της σεζόν, η Ροστόφ έδωσε περίπου 1,2 εκατομμύρια ευρώ στη Γρανάδα και απέκτησε τον Ισλανδό, ο οποίος βρέθηκε στην Ισπανία και στη Γρανάδα, σε ένα μάλλον από τα χειρότερα... εξάμηνα της πρόσφατης ιστορίας της ομάδας.

Τώρα, επιστρέφει ως αντίπαλος...

Διαβάστε ακόμη...