Ισοπαλία με παράπονα...

Από acpaok.gr: Στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Υδατοσφαίρισης, ο ΠΑΟΚ Prima Holidays αντιμετώπισε τον Γ.Σ. Περιστερίου, με τον οποίο αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 8-8.
Πηγή: acpaok.gr
Ισοπαλία με παράπονα...

Στο πρώτο οκτάλεπτο ο Δικέφαλος μπήκε δυνατά και πήρε προβάδισμα με 2-1, έχοντας πολύ καλή αμυντική λειτουργία. Στο δεύτερο οκτάλεπτο οι «ασπρόμαυροι» έχασαν το προβάδισμα του ενός γκολ και πήγαν στο ημίχρονου με το σκορ να είναι 4-5 υπέρ των φιλοξενούμενων.

Στην επανάληψη και το τρίτο οκτάλεπτο οι δύο ομάδες πήγαν χέρι-χέρι στα γκολ με το σκορ της περιόδου να είναι ισόπαλο, 7-7. Στο τελευταίο οκτάλεπτο οι δύο ομάδες συνέχισαν τις σκληρές μάχες, ο Δικέφαλος πάλεψε για τους τρεις βαθμούς της νίκης, με το σκορ να μένει ισόπαλο, 8-8 και τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ Prima Holidays να έχουν παράπονα από την διαιτησία για τις αποφάσεις της στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα.

Συμπερασματικά, ο ΠΑΟΚ δεν σταμάτησε να παλεύει για την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα, με την διαιτησία να παίζει καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το τμήμα Υδατοσφαίρισης του ΠΑΟΚ, το Σάββατο 31 Οκτωβρίου με αντίπαλο τον ΟΥΚ Βόλου, εκτός έδρας.

Ο ΠΑΟΚ ζητάει συγγνώμη από τους πολυπληθείς οπαδούς του για την μη-κάλυψη της αναμέτρησης, λόγω εγγράφου από την ΚΟΕ, στο οποίο ενημερωνόταν το Σωματείο μας ότι ο αγώνας θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ, κάτι το οποίο δεν συνέβη. Εκ των πραγμάτων αποδεικνύεται ότι ενημερωθήκαμε έγκαιρα μεν, όχι έγκυρα δε.

ΠΑΟΚ Prima Holidays-Γ.Σ. Περιστερίου: 8-8

Αναλυτικά τα οκτάλεπτα: 2-1, 2-4, 3-2, 1-1

Διαβάστε ακόμη...