ΑΟΝΣ Μίλων-ΠΑΟΚ

Από acpaok.gr: Πρεμιέρα... επιτέλους στην Volleyleague ανδρών, με τον ΠΑΟΚ να ταξιδεύει στην Αθήνα με στόχο να αντιμετωπίσει τον Μίλωνα, το Σάββατο 24 Οκτωβρίου και ώρα 19:00, στο Κλειστό Μίλωνα Κροίσος Πέρσης.
Πηγή: acpaok.gr
ΑΟΝΣ Μίλων-ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ, ο οποίος άλλαξε ριζικά το περσινό ρόστερ του, φιλοδοξεί να επιστρέψει στην κορυφή του ελληνικού βόλεϊ, με την ποιότητα των παικτών του φετινού ρόστερ να του επιτρέπει να κάνει πράξη τις φιλοδοξίες του.

Απέναντι του βρίσκει τον «νεοφώτιστο» στη κατηγόρια Μίλωνα, ο οποίος ύστερα από πολλά χρόνια επέστρεψε στην κορυφαία κατηγορία της Ελλάδας.

Ο Κώστας Δεληκώστας δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα κατά την προετοιμασία του αγώνα, με τον Έλληνα τεχνικό να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του.

Την προσπάθεια του Δικεφάλου στην Αθήνα, θα έχετε την δυνατότητα να την παρακολουθήσετε μέσω του επίσημου καναλιού της ΕΣΑΠ, Volleyleague TV.

Για την αναμέτρηση κόντρα στον Μίλωνα, ο αθλητής Γιάννης Τακουρίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είναι το πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος. Οι συνθήκες είναι ιδιαίτερες λόγω της κατάστασης με την πανδημία, και ο Μίλωνας θα έχει κάποιες απουσίες. Εμείς θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στην δική μας εμφάνιση, ώστε να ακολουθήσουμε το αγωνιστικό πλάνο και τον τρόπο παιχνιδιού που δουλεύουμε καθημερινά στις προπονήσεις. Είναι σημαντικό να κάνουμε ένα καλό ξεκίνημα με μία νίκη που θα συνοδευτεί από καλή εμφάνιση».

Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020
1η αγωνιστική, Volleyleague
Κλειστό Μίλωνα Κροίσος Πέρσης
19:00, ΑΟΝΣ Μίλων-ΠΑΟΚ (Volleyleague TV)

Διαβάστε ακόμη...