Ολυμπιακός ΣΦΠ-ΠΑΟΚ

Από acpaok.gr: Για την 3η αγωνιστική του Β' Ομίλου της Volleyleague γυναικών, ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στον Πειραιά, με σκοπό να αντιμετωπίσει το Σάββατο 24 Οκτωβρίου και ώρα 18:00, τον τοπικό Ολυμπιακό.
Πηγή: acpaok.gr
Ολυμπιακός ΣΦΠ-ΠΑΟΚ

Ο Δικέφαλος μετά τις δύο καθαρές νίκες απέναντι σε Πορφύρα και Θέτιδα Βούλας με 3-0 σετ, θέλει να συνεχίσει τις υψηλές πτήσεις, δοκιμαζόμενος αυτή τη φορά σε μία απαιτητική έδρα.

Απέναντι του βρίσκει τον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει δώσει μόνο έναν αγώνα την φετινή χρονιά απέναντι στην Θέτιδα Βούλας, νικώντας με 2-3 σετ.

Ο Μιχάλ Μάσεκ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του χωρίς προβλήματα, με τον Σλοβάκο τεχνικό να έχει όλες τις παίκτριες στη διάθεση του.

Για την αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό, η αθλήτρια Ιωάννα Πολυνοπούλου δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Αντιμετωπίζουμε τον Ολυμπιακό σε ένα από τα πιο δυνατά παιχνίδια της χρονιάς. Ερχόμαστε από δύο νίκες και θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις. Η προετοιμασία μας όλη την εβδομάδα έχει πάει πολύ καλά και θέλουμε να μπούμε στο γήπεδο και να δώσουμε το 100% για τη νίκη».

Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020
3η αγωνιστική Β' Όμιλος, Volleyleague γυναικών
Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη»
18:00, Ολυμπιακός ΣΦΠ-ΠΑΟΚ

Διαβάστε ακόμη...