Οι «πρωτάρηδες» του ΠΑΟΚ

Aπό inpaok.com: Ποιοί περιμένουν ευρωπαϊκό ντεμπούτο και... ομίλους!
Πηγή: inpaok.com
Οι «πρωτάρηδες» του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για την «πρεμιέρα» των ομίλων του Europa League και δεν είναι λίγοι οι ποδοσφαιριστές του που ετοιμάζονται για «ντεμπούτο» σε αυτό το επίπεδο.

Αρχικά, στην αποστολή που επέλεξε ο Αμπέλ Φερέιρα, υπάρχουν τέσσερις ποδοσφαιριστές που θα πραγματοποιήσουν ευρωπαϊκό ντεμπούτο εφόσον χρησιμοποιηθούν από τον Πορτογάλο. Πρόκειται για τους Ενέα Μιχάι, Λευτέρη Λύρατζη, Θεοχάρη Τσιγγάρα και Γιώργο Κούτσια.

Ωστόσο περισσότεροι είναι οι ποδοσφαιριστές που ενώ έχουν κάνει το ευρωπαϊκό τους ντεμπούτο, είτε με τον ΠΑΟΚ, είτε με κάποια από τις προηγούμενες ομάδες τους, εν τούτης δεν έχουν αγωνιστεί στη φάση των ομίλων Champions ή Europa League, έχοντας συμμετοχές μόνο στα προκριματικά.

Πρόκειται για τους Ίνγκι Ίνγκασον, Γιάννη Μιχαηλίδη, Δημήτρη Γιαννούλη, Ροντρίγκο Σοάρες, Ντούγκλας Αουγκούστο, Νίκα Νινούα, Χρήστο Τζόλη, Αντόνιο Τσόλακ και Κάρολ Σφιντέρσκι.

Παράλληλα, οι Νινούα και Μουργκ (που έχει παίξει σε ομίλους με την Ραπίντ) αποτελούν διαφορετικές περιπτώσεις, αφού εφόσον χρησιμοποιηθούν θα πραγματοποιήσουν την πρώτη τους ευρωπαϊκή συμμετοχή με τα «ασπρόμαυρα».

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...