680 ημέρες μετά!

Από inpaok.com: Ξανά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις ο Δικέφαλος.
Πηγή: inpaok.com
680 ημέρες μετά!

Έτοιμος για την επιστροφή του στους ομίλους του Europa League είναι ο ΠΑΟΚ μετά από μια σεζόν... απουσίας, υποδεχόμενος το βράδυ της Πέμπτης (22/10, 19:55) την Ομόνοια στο γήπεδο της Τούμπας.

Μάλιστα η έδρα του Δικεφάλου θα φιλοξενήσει ευρωπαϊκό παιχνίδι ομίλων, ακριβώς 680 ημέρες μετά το τελευταίο. Το ημερολόγιο έδειχνε 13 Δεκέμβρη του 2018 όταν ο ΠΑΟΚ υποδεχόταν την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων.

Οι «ασπρόμαυροι» χρειαζόντουσαν μόνο νίκη και παράλληλα επικράτηση της Τσέλσι κόντρα στη Βίντι για να διεκδικήσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση, ωστόσο δεν έγινε τίποτα από τα δύο!

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε εντός έδρας από τους Λευκορώσους με 1-3 και έμεινε τελευταίος στον όμιλο με την εξαιρετικά «φτωχή» συγκομιδή των τριών βαθμών.

Πέρσι μετά τον αποκλεισμό λόγω... Πόουσον από τον Άγιαξ στον τρίτο προκριματικό του Champions League, ο ΠΑΟΚ φάνηκε «άδειος» στα δύο παιχνίδια με την Σλόβαν και αποκλείστηκε μένοντας εκτός ευρωπαϊκών κυπέλλων.

Πλέον ο Δικέφαλος φιλοδοξεί σε μια καλύτερη πορεία που θα του επιτρέψει αρχικά να επανέλθει στη φάση των νοκ άουτ, κάτι που έχει να κάνει από τη σεζόν 16-17, όταν και αποκλείστηκε στη φάση των «32» από τη Σάλκε.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...