«Μάχιμος» μετά από δύο μήνες!

Από paok24.com: Η επιστροφή του Ροντρίγκο Σοάρες και η επιβεβαίωση της αρχικής εκτίμησης.
Πηγή: paok24.com
«Μάχιμος» μετά από δύο μήνες!

Εάν υπήρχε ένας ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ που χάρηκε λιγότερο από τους υπόλοιπους την πρόκριση εις βάρος της Μπεσίκτας στις 25 Αυγούστου, αυτός ήταν σίγουρα ο Ροντρίγκο Σοάρες.

Ο Βραζιλιάνος μπακ του Δικεφάλου τραυματίστηκε στον πρώτο επίσημο αγώνα της σεζόν, δίνοντας στο 44΄ τη θέση του στον Δημήτρη Λημνιό. Η αρχική εκτίμηση για τη θλάση δευτέρου βαθμού που υπέστη στην κατάφυση του αριστερού δικεφάλου, έκανε λόγο για απουσία 1,5 μήνα από τη δράση.

Σήμερα, έχοντας επιστρέψει στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων στις 11 Οκτωβρίου, ο Ροντρίγκο Σοάρες είδε το όνομά του στην αποστολή για το αυριανό παιχνίδι με την Ομόνοια στην Τούμπα (19:55), με το αν συμπεριληφθεί στην τελική 20άδα ή βρεθεί ανάμεσα στους τρεις που θα "κοπούν" από τον Αμπέλ Φερέιρα να ξεκαθαρίζει αύριο το απόγευμα.

Σε κάθε περίπτωση, η επιστροφή του Βραζιλιάνου που "μετράει" ήδη δύο τραυματισμούς στο ξεκίνημα της σεζόν μιας και προηγήθηκε το πρόβλημα στην προετοιμασία που έλαβε χώρα στην Πορταριά, αυξάνει τις επιλογές του Πορτογάλου προπονητή για την "ασπρόμαυρη" δεξιά πτέρυγα, από τη στιγμή που εκτός του Ουαγκέ έχουν "ενεργοποιηθεί" και οι Μάτος, Λύρατζης.

Διαβάστε ακόμη...