Μια ομάδα, μια γροθιά, μια οικογένεια (pics)

Από paok24.com: Ανοιχτό από τις 10:00 είναι και σήμερα το κεντρικό εκδοτήριο του γηπέδου της Τούμπας, από το οποίο οι φίλοι του ΠΑΟΚ μπορούν μέχρι τις 6 το απόγευμα να προμηθεύονται εισιτήρια διαρκείας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.
Πηγή: paok24.com
Μια ομάδα, μια γροθιά, μια οικογένεια (pics)

Χθες, αντιπροσωπεία της ομάδας μπάσκετ βρέθηκε στην Τούμπα και συναντήθηκε με ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που από την πλευρά τους έδειξαν έμπρακτα τη διάθεσή τους να στηρίξουν την φετινή προσπάθεια της ΚΑΕ.

Σήμερα, ήταν η σειρά της ανδρικής ομάδας χάντμπολ, η οποία πριν αναχωρήσει για τη Βέροια όπου το μεσημέρι (13:00) αντιμετωπίζει τον τοπικό Φίλιππο, βρέθηκε στην Τούμπα και τα μέλη της αγόρασαν εισιτήρια διαρκείας.

"Είμαστε και σήμερα εδώ, στο γήπεδο της Τούμπας και δεν είμαστε μόνοι μας. Εκλεκτή παρέα από νωρίς το πρωί, με την ανδρική ομάδα χάντμπολ του #PAOK που πήρε τα διαρκείας της, λίγο πριν από την αναχώρηση για τη Βέροια - καλή επιτυχία!

Σας περιμένουμε στο κεντρικό εκδοτήριο του γηπέδου της Τούμπας 10:00-18:00 για τα εισιτήρια διαρκείας και στήριξης της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ! #PAOK4EVER #PAOKfamily" ανέφερε σχετικά η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, ενώ από την πλευρά του ο ΑΣ ΠΑΟΚ τόνισε:

"Πριν την αναχώρηση για την Βέροια, η ανδρική ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ έκανε το καθήκον της στηρίζοντας την προσπάθεια της PAOK BC / ΚΑΕ ΠAOK.

Διαβάστε ακόμη...