ΠΑΟΚ-Θέτις Βούλας

Από acpaok.gr: Για την 2η αγωνιστική της Volleyleague γυναικών, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το Σάββατο 17 Οκτωβρίου και ώρα 18:00, στο Ε.Γ. Μίκρας 1, την Θέτιδα Βούλας.
Πηγή: acpaok.gr
ΠΑΟΚ-Θέτις Βούλας

Ο Δικέφαλος ξεκίνησε τις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις με καθαρό «διπλό» στην Αθήνα επί του ΑΟΦ Πορφύρα με 0-3, και τώρα βάζει «πλώρη» για το 2Χ2.

Απέναντι του ο ΠΑΟΚ, βρίσκει την Θέτιδα Βούλας, η οποία ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στη νέα Volleyleague γυναικών με εντός έδρας ήττα με 2-3 απέναντι στον Ολυμπιακό.

Ο Μιχάλ Μάσεκ ολοκλήρωσε κανονικά την προετοιμασία του, με τον Σλοβάκο τεχνικό να έχει όλες τις παίκτριες στη διάθεση του.

Την προσπάθεια του ΠΑΟΚ θα έχετε την ευκαιρία να την παρακολουθήσετε μέσω του AC PAOK TV.

Για την αναμέτρηση κόντρα στην Θέτιδα Βούλας, η αθλήτρια Όλγα Βεργίδου δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Επιτέλους παίζουμε στην έδρα μας το Σάββατο, δυστυχώς όμως δεν θα μπορεί ο κόσμος να μας στηρίξει στο γήπεδο. Το παιχνίδι με την Θέτιδα είναι αρκετά δύσκολο, αφού είδαμε πόσο μαχητική ομάδα είναι στο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό. Πιστεύω ότι να παίξουμε στα στάνταρ μας και με καλό σέρβις και συγκέντρωση θα φτάσουμε στη νίκη!».

Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020
2η αγωνιστική, Volleyleague γυναικών
Ε.Γ. Μίκρας
18:00, ΠΑΟΚ-Θέτις Βούλας (AC PAOK TV)

Διαβάστε ακόμη...