«Ο ΠΑΟΚ μας σημάδεψε»

Από thessports.gr: Ο επί σειρά ετών βοηθός του Φερνάντο Σάντος, Ζόρζε Ροζάριο, φιλοξενήθηκε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης και αναφέρθηκε στο πέρασμά του από την Τούμπα, αλλά και τον Βιεϊρίνια.
Πηγή: thessports.gr
«Ο ΠΑΟΚ μας σημάδεψε»

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι αλήθεια ότι ο Ρονάλντο ήθελε πολύ να αγωνιστεί στο παιχνίδι της Πορτογαλίας, αλλά το γεγονός ότι διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό αυτό δεν ήταν εφικτό», ανέφερε στο πρώτο του σχόλιο για να συνεχίσει:

«Παρακολουθούμε τον ΠΑΟΚ με τον Φερνάντο Σάντος, γιατί η ομάδα είναι στην καρδιά μας και περάσαμε πολλά με τον σύλλογο τρία χρόνια. Είναι στιγμές που μένουν χαραγμένες για πάντα στη ζωή σου. Ο ΠΑΟΚ μας άφησε σημάδι, όπως και η πόλη. Περάσαμε εξαιρετικά χρόνια στη Θεσσαλονίκη».

Για τον Βιεϊρίνια:

«Δεν ξέρω αν θα μείνει ο Αντρέ στον ΠΑΟΚ. Ο Βιεϊρίνια είναι περισσότερος Έλληνας και Σαλονικιός παρά Πορτογάλος. Θα ήθελα να μείνει στον Δικέφαλο, αλλά δεν ξέρω τελικά τι θα γίνει με το μέλλον του. Μικρός πήγε στον ΠΑΟΚ, καθιερώθηκε, πήρε μεταγραφή στη Βόλφσμπουργκ, επέστεψε, έγινε αρχηγός και κατέκτησε τα πάντα με τον σύλλογο. Τον αγαπώ πολύ και ότι έχει καταφέρει στην ποδοσφαιρική του καριέρα το αξίζει».

Για το αν θα επέστρεφε με τον Σάντος στην Τούμπα:

«Δεν θα ήθελα να απαντήσω αν υπήρξε πρόταση να επιστρέψουμε».

Για το ποια στιγμή του έχει μείνει χαραγμένη από τον ΠΑΟΚ:

«Είναι τόσες ιστορίες ειδικά με τον Μπακαγιόκο και τον Κονσεϊσάο που θα γράψεις βιβλίο. Η Τούμπα είναι ένα φανταστικό γήπεδο με τρομερή ατμόσφαιρα».

Διαβάστε ακόμη...