Με οπαδούς το Γρανάδα-ΠΑΟΚ

Από thessports.gr : Ο ΠΑΟΚ την επόμενη εβδομάδα το «ταξίδι» του στους ομίλους του Europa League, υποδεχόμενος την Πέμπτη (22/10, 19:55) την Ομόνοια για το εναρκτήριο παιχνίδι του στην Τούμπα.
Πηγή: thessports.gr
Με οπαδούς το Γρανάδα-ΠΑΟΚ

Μια εβδομάδα αργότερα (29/10, 22:00) ο Δικέφαλος θα ταξιδέψει στην Ισπανία για να αντιμετωπίσει την Γρανάδα, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων.

Στην Ισπανία μάλιστα έχει ανοίξει κουβέντα για την παρουσία κόσμου στις εξέδρες του «Νουέβο Λος Κάρμενες», με τον γενικό διευθυντή της Γρανάδα, Αντόνιο Φερνάντεθ Μοντερούμπιο να μιλάει στους εκπροσώπους του τύπου, αναφορικά με την πιθανότητα αυτή.

Η Γρανάδα επιθυμεί να ακολουθήσει το παράδειγμα της Ρεάλ Σοσιεδάδ, που σκοπεύει να ανοίξει το γήπεδο της, στο μέγιστο επιτρεπτό όριο, για τον αγώνα με την Νάπολι, επίσης για το Europa League.

Πιο συγκεκριμένα ο Μοντερούμπιο δήλωσε:

«Περιμένουμε να λάβουμε τις οδηγίες και την εξουσιοδότηση σε περίπτωση που θα μπορούμε να έχουμε κόσμο στο Λος Καρμένες. Έχουμε ήδη εκφράσει τη θέση μας για το ζήτημα και αν οι υγειονομικές αρχές το θεωρήσουν ασφαλές για τους οπαδούς μας, θα το χαρούμε πολύ».

Διαβάστε ακόμη...