Ο Κριούτσκοφ «υποκλίθηκε» στον ΠΑΟΚ!

Από paok24.com: Ο Μπόρις Κριούτσκοφ σε λίγες ημέρες θα τεθεί αντιμέτωπος με τον ΠΑΟΚ, τη φανέλα του οποίου φόρεσε την περασμένη σεζόν, με τον Ουκρανό γκολκίπερ να ευχαριστεί τον Δικέφαλο για την άψογη συνεργασία τους.
Πηγή: paok24.com
Ο Κριούτσκοφ «υποκλίθηκε» στον ΠΑΟΚ!

Με ανάρτηση του στα social media ο νυν τερματοφύλακας του Φίλιππου Βέροιας ανέφερε:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον ΠΑΟΚ για τη σεζόν 2019-2020.

Η συμμετοχή μου στον ΠΑΟΚ αποτέλεσε για εμένα την πρώτη εμπειρία συνεργασίας με ομάδα από ξένη χώρα. Δεν κρύβω ότι ήμουν ανήσυχος για το πώς θα είναι τα πράγματα, αλλά χάρη στην ομάδα και την ηγεσία της η προσαρμογή κύλησε ομαλά.

Ευχαριστώ την ομάδα για τις συνθήκες που μου παρείχε και ειδικά για το διαμέρισμα που μου παραχώρησε, με την οικογένεια μου και εμένα να ήμαστε όσο πιο άνετα γίνεται.

Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου για τη θερμή τους υποδοχή, για την αφοσίωση, αλλά και τις όμορφες στιγμές εκτός αγώνων.

Ευχαριστώ τον πρώην πρόεδρο (κ. Πετρίδη), τους πρώην προπονητές (Παπαβασίλη - Μαστορογιάννη) για την πρόκληση, αλλά και την υποστήριξη τους σε ότι χρειάστηκα. Ότι και αν προέκυπτε, φρόντιζαν να το λύσουν άμεσα.

Ευχαριστώ τον πρώην τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Κ. Μίχο, ο οποίος βοήθησε εμένα και την οικογένεια μου όποτε υπήρξε ανάγκη.

Και ευχαριστώ φυσικά την Ελλάδα, μία ζεστή χώρα στην οποία ήθελα να επιστρέψω ξανά μετά την πανδημία, όπως και έκανα, αλλά τελικά σε άλλη ομάδα».

Διαβάστε ακόμη...