“Όλα ανοιχτά στον όμιλο του ΠΑΟΚ, για πρόκριση”!

Ο Λούκας Αλκαράθ είναι ένα από τα πρόσωπα που ίσως να προσεγγίσουν οι άνθρωποι της Γρανάδα για να μάθουν περισσότερα σε ότι αφορά τον ΠΑΟΚ και τις αναμετρήσεις ανάμεσα στις δυο ομάδες στο πλαίσιο του 5ου ομίλου.
Πηγή: sfina.gr
“Όλα ανοιχτά στον όμιλο του ΠΑΟΚ, για πρόκριση”!


Ο 54χρονος προπονητής είναι γέννημα – θρέμμα της Γρανάδα, έχει αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Αλμπαθέτε από τον Φλεβάρη και προσπαθεί να την φέρει ξανά στα «σαλόνια» της Πριμέρα Ντιβίζιον και μιλάει στην LIVE SPORT για το πώς βλέπει την «διασταύρωση» των ομάδων στην φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Αλκαράθ εξέφρασε την σιγουριά του ότι ο 5ος όμιλος θα είναι ανοιχτός και πως η πρόκριση θα κριθεί στις λεπτομέρειες, ακόμα και αν χρειαστεί να φτάσουμε στην τελευταία αγωνιστική. «Όλα είναι ανοιχτά στον όμιλο αυτό. Γνωρίζουμε όλοι τις δυνατότητες και την δυναμική της Αϊντχόβεν, αλλά τόσο η Γρανάδα όσο και ο ΠΑΟΚ είναι ομάδες που μπορούν να κάνουν την ζημιά και να πάρουν την πρόκριση.

Η Γρανάδα μπορεί να είναι ομάδα χωρίς εμπειρίες, αλλά έχει την δίψα και το κίνητρο να κάνει την υπέρβαση και στην Ευρώπη. Δεν είναι τυχαίο ότι πέρσι παρά το γεγονός ότι ήταν νεοφώτιστοι στην μεγάλη κατηγορία, τερμάτισε στην 7η θέση της βαθμολογίας», είπε αρχικά ο Αλκαράθ και στην συνέχεια πρόσθεσε:

«Έχω περάσει από την Ελλάδα και γνωρίζω ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια από τις παραδοσιακές δυνάμεις του ποδοσφαίρου στην χώρα. Έφτασε κοντά στο να μπει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ αποκλείοντας σημαντικά ονόματα όπως η Μπεσίκτας και η Μπενφίκα και αυτό δεν είναι τυχαίο. Θα πρέπει άπαντες να είναι σε εγρήγορση στον όμιλο και πιστεύω ότι θα δούμε ωραίες αναμετρήσεις ανάμεσα σε Γρανάδα και ΠΑΟΚ».

Διαβάστε ακόμη...