Άδοξο τέλος για τον Εντίνιο

Από inpaok.com: Σοβαρός τραυματισμός για τον πρώην φορ του ΠΑΟΚ
Πηγή: inpaok.com
Άδοξο τέλος για τον Εντίνιο

Άσχημος ήταν ο τραυματισμός που υπέστη ο Εντίνιο στο ματς με την Γκραπ για το Κύπελλο Πορτογαλίας, με αποτέλεσμα η καριέρα του να οδεύει προς άδοξο τέλος.

Ο 38χρονος Εντίνιο, ο οποίος στο παρελθόν πέρασε από τον ΠΑΟΚ, πλέον αγωνίζεται στην Πορτογαλία για λογαριασμό της Κόβα Πιεδάδε στη δεύτερη κατηγορία. Στον αγώνα που έδωσε η ομάδα του, την Κυριακή (11/10), κόντρα στην Γκραπ για το Κύπελλο, τραυματίστηκε σοβαρά.

Μετά από απόκρουση πέναλτι συγκρούστηκε με τον αντίπαλο γκολκίπερ, έπεσε στον αγωνιστικό χώρο. Ο πόνος του ήταν τόσο μεγάλος που αναγκάστηκε να μεταβεί στο νοσοκομείο για διάγνωση του τραυματισμού του. Τα αποτελέσματα έδειξαν κάταγμα κνήμης περόνης στο δεξί πόδι.

Έτσι μετά από αυτόν τον τραυματισμό, η καριέρα του Εντίνιο πιθανότητα θα λάβει ένα άδοξο τέλος.

«Δεν θέλω να μιλήσω για το ματς. Η απώλεια του Εντίνιο, ως παίκτη, ως αρχηγού, ως ανθρώπου, είναι τεράστια για μας. Δεν άξιζε να τελειώσει έτσι την καριέρα του, γιατί ο τραυματισμός είναι πολύ σοβαρός. Είμαι πολύ στενοχωρημένος. Είναι πολύ άσχημο να συμβαίνει κάτι τέτοιο προς το τέλος της καριέρας σου. Δεν έχω λόγια», δήλωσε χαρακτηριστικά συντετριμμένος ο προπονητής του, Αντόνιο Περέιρα.

Διαβάστε ακόμη...