Έτοιμος και ο Ντόουγκλας!

Από paok24.com:Μετά τον Ροντρίγκο Σοάρες και ο Ντόουγκλας Αουγκούστο είναι έτοιμος ιατρικά να μπει στην ομάδα του ΠΑΟΚ, αν και του λείπουν παιχνίδια και αγωνιστικά λεπτά, καθώς έχει να αγωνιστεί από τον Μάρτιο του 2020.
Πηγή: paok24.com
Έτοιμος και ο Ντόουγκλας!

7 μήνες μετά από την τελευταία φορά που έπαιξε ο Ντόουγκλας Αουγκούστο ο Βραζιλιάνος μέσος του ΠΑΟΚ είναι έτοιμος και πάλι να βοηθήσει την ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα στο δύσκολο δίμηνο που έρχεται σε Superleague 1 και Europa League.

Ο μέσος του ΠΑΟΚ ήταν ο πρώτος άτυχος της επιστροφής της ομάδας μετά την καραντίνα καθώς η μερική ρήξη χιαστού που υπέστη στις πρώτες προπονήσεις του Μαΐου ήταν εκείνη που τον έθεσε εκτός δράσης για το τέλος του πρωταθλήματος και του κυπέλλου, αλλά εκτός από τα πρώτα παιχνίδια της σεζόν στα προκριματικά του Champions League και στο πρωτάθλημα.

Η απόφαση του ΠΑΟΚ και του ιατρικού τιμ ήταν ο παίκτης να μην κάνει εγχείριση στο γόνατο, αλλά να το παλέψει με μία διαφορετική ενδυνάμωση. Πλέον ο Βραζιλιάνος μέσος βγάζει κανονικά τις προπονήσεις της ομάδας με τους υπόλοιπους παίκτες και ιατρικά έχει πάρει το ΟΚ για να παίξει σε επίσημο παιχνίδι της ομάδας.

Προφανώς και η απουσία του από την ενεργό δράση από τον περασμένο Μάρτιο είναι ένας λόγος που καθυστερεί την επανένταξή του στα επίσημα παιχνίδια, αλλά η δήλωση του στην ευρωπαϊκή λίστα δείχνει ότι ο παίκτης μπορεί να βρει τον ρυθμό αγώνων που χρειάζεται μέσα από συμμετοχές στην ομάδα σαν αλλαγή.

Η επιστροφή του Ντόουγκλας Αουγκούστο δίνει άλλη μία λύση στον Αμπέλ Φερέιρα που στον άξονα έχει μόνο τους Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Εσίτι και Νινούα, χωρίς τον μέσο που έψαχνε ο ΠΑΟΚ στην μεταγραφική περίοδο και δεν αποκτήθηκε ποτέ.

Διαβάστε ακόμη...