Εθνικές με … ασπρόμαυρους!

Από inpaok.com: Στη «μάχη» της τρίτης αγωνιστικής του Nation League μπαίνουν σήμερα, Κυριακή (11/10) έξι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, με την... μερίδα του λέοντος να αφορά την Εθνική Ελλάδος.
Πηγή: inpaok.com
Εθνικές με … ασπρόμαυρους!

Η «γαλανόλευκη» μετά τις εκτός έδρας αναμετρήσεις με Σλοβενία (0-0) και Κόσοβο (1-2) υποδέχεται τη Μολδαβία (11/7, 21:45) και θέλει νίκη για να παραμείνει σε τροχιά κορυφής, έχοντας στην αποστολή της τους Γιάννη Μιχαηλίδη, Δημήτρη Γιαννούλη και Χρήστο Τζόλη.

Υποχρεώσεις με την Εθνική Ισλανδίας έχει και ο Ίνγκι Ίνγκασον, που μετά τη μεγάλη πρόκριση στον τελικό των Play Off για το Euro κόντρα στη Ρουμανία (ο στόπερ του ΠΑΟΚ αγωνίστηκε ως αλλαγή), υποδέχεται την Δανία (11/7, 21:45) για το Nation League.

Τον χορό των «ασπρόμαυρων» διεθνών θα ανοίξει ο Ενέα Μιχάι, με την Αλβανία να φιλοξενείται στο Καζακστάν στις 16:00 ώρα Ελλάδας.

Τέλος, ο Αντόνιο Τσόλακ βρίσκεται με την αποστολή της Εθνικής Κροατίας και περιμένει να δει αν θα κάνει το ντεμπούτο του με το εθνόσημο, στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Σουηδία (19:00).

Διαβάστε ακόμη...