Τελευταία ανάσα πριν τον «Γολγοθά»

Από paok24.com: Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή τη στιγμή η σημερινή πρωινή προπόνηση του ΠΑΟΚ στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, με τον Αμπέλ Φερέιρα να βλέπει εκ νέου γεμάτο το "απουσιολόγιο" του λόγω των πολλών διεθνών ποδοσφαιριστών.
Πηγή: paok24.com
Τελευταία ανάσα πριν τον «Γολγοθά»

Φυσικά, η αυριανή ημέρα δεν περιλαμβάνει κάποια αγωνιστική υποχρέωση για τον Δικέφαλο όπως και όλες τις ευρωπαϊκές ομάδες των "μεγάλων" κατηγοριών, ωστόσο αρχής γενομένης από την επόμενη εβδομάδα, ο ΠΑΟΚ καλείται να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε μία σειρά δύσκολων και απαιτητικών αγώνων σε Ελλάδα και Ευρώπη, η έκβαση των οποίων θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην μετέπειτα πορεία του.

Πιο συγκεκριμένα, αρχής γενομένης από το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ του οποίου η ημέρα και η ώρα διεξαγωγής δεν έχουν ακόμα καθοριστεί από την Super League, οι "ασπρόμαυροι" θα κληθούν να δώσουν επτά διαδοχικούς αγώνες σε διάστημα τριών εβδομάδων, μέχρι να υπάρξει νέα διακοπή στις αρχές Νοεμβρίου λόγω των αγώνων του UEFA Nations League.

Μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί την Ομόνοια στην Τούμπα στο πλαίσιο της πρεμιέρας των ομίλων του Europa League (22/10,), ενώ βάσει προγράμματος και αν δεν υπάρξει απόφαση για αναβολή του, ακολουθεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.

Στη συνέχεια και πιο συγκεκριμένα στις 29/10, οι "ασπρόμαυροι" θα αντιμετωπίσουν στην Ισπανία τη Γρανάδα, ενώ με την επιστροφή τους στη Θεσσαλονίκη θα μεταβούν στο Αγρίνιο για να αντιμετωπίσουν τον Παναιτωλικό.

Λίγα 24ωρα αργότερα και δη στις 5 Νοεμβρίου, ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί στην Τούμπα την PSV Αϊντχόφεν, με τον "Γολγοθά" πριν την νέα διακοπή να ολοκληρώνεται το Σαββατοκύριακο 7-8 Νοεμβρίου και την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Αθήνα.

Επτά παιχνίδια λοιπόν σε διάστημα τριών εβδομάδων, στα οποία ο ΠΑΟΚ δεν έχει την πολυτέλεια να παρουσιαστεί αναποτελεσματικός, εάν θέλει να μην χάσει και άλλο έδαφος στην Super League και να βάλει τις βάσεις για την πρόκριση στους "32" του Europa League...

Διαβάστε ακόμη...