«Με στεναχωρεί ο τρόπος που έφυγε ο Βιεϊρίνια»

Για την αποχώρηση του Αντελίνο Βιεϊρίνια από τον ΠΑΟΚ τοποθετήθηκε σε ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας, Κούλης Αποστολίδης.
Πηγή: thessports.gr
«Με στεναχωρεί ο τρόπος που έφυγε ο Βιεϊρίνια»

Αναλυτικά τα όσα είπε στο «Αθλητικό Metropolis»:

«Ο Αντρέ είναι μια ειδική περίπτωση για τον ΠΑΟΚ. Όλη η πορεία του στην ομάδα να τον νιώθεις ένα παιδί που ήρθε από την οικογένεια του Δικεφάλου και εξελίχθηκε, αναπτύχθηκε κι έκανε την πορεία που έκανε. Όταν γύρισε από τη Γερμανία και τη Βόλφσμπουργκ, εξελίχθηκε σε μια αρχηγική προσωπικότητα στον ΠΑΟΚ. Και φάνηκε στα δύσκολα όπου ο Πορτογάλος φέρθηκε σαν αρχηγός. Με λυπεί όπως αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ.

Όλη η αξιοπρεπή πορεία του, το δέσιμο με τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του, άξιζε ένα καλύτερος τέλος κι όχι έτσι. Αν ήμουν στη θέση του Αντελίνο θα σταματούσαν την καριέρα μου και θα συνέχιζα στον ΠΑΟΚ από άλλο ένα πόστο. Όσοι έχουμε παίξει ποδόσφαιρο, δεν είναι εύκολο να σταματήσεις την δράση και πολλοί επιλέγουν να κρεμούν τα παπούτσια τους μεγάλοι σε ηλικία και με τρόπο που τους αξίζει.

Ο Βιεϊρίνια μπορεί να πρόσφερε πολλά, αλλά οι δυο σοβαροί τραυματισμοί που είχε και η ηλικία που είναι θα ήταν καλό να σταματήσει. Αυτό είναι γνώμη μου, ο ίδιος θα αποφασίσει για το μέλλον του. Ο προπονητής και να μην σε υπολογίζει, το δείχνει ξεκάθαρα με τον τρόπο του.

Αυτό που βλέπω στον ΠΑΟΚ είναι ότι έχει θέμα στο κέντρο, του λείπει η δύναμη. Τώρα, αν οι καινούργιοι αποδώσουν τότε θα είναι καλά τα πράγματα στην ομάδα, αλλά αυτό θέλει χρόνο».

Διαβάστε ακόμη...