Η μεικτή ζώνη του Ζαφειράκης Νάουσας-ΠΑΟΚ

Από acpaok.gr: Οι δηλώσεις των Παναγιώτη Γούσιου και Νίκου Νικολαΐδη μετά την επικράτηση του ΠΑΟΚ επί του Ζαφειράκη στη Νάουσα με 22-29.
Πηγή: acpaok.gr
Η μεικτή ζώνη του Ζαφειράκης Νάουσας-ΠΑΟΚ

Παναγιώτης Γούσιος:

«Ήταν καλή η εικόνα μας παρότι ξεκινήσαμε νευρικά το παιχνίδι γιατί η ομάδα έχει μεγάλη θέληση, και πιστεύω το μεγάλο «θέλω» πολλές φορές μας κάνει να είμαστε περισσότεροι αγχωμένοι. Καταφέραμε να έχουμε καλή εικόνα σε άμυνα και επίθεση, γενικά στην άμυνα παρουσιάζουμε μία σταθερότητα. Στρέφουμε το βλέμμα μας στο παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Φαίακα, εκεί που θέλουμε να κλείσουμε νικηφόρα μία εβδομάδα με τρία παιχνίδια».

Νίκος Νικολαΐδης:

«Ήταν ένας σημαντικός αγώνας για εμάς, έπρεπε να ανακάμψουμε μετά το ατυχές αποτέλεσμα στην έδρα μας κόντρα στην Δράμα. Δώσαμε το 100% μας μέσα στο γήπεδο, αποδώσαμε καλό χάντμπολ 60 λεπτά. Στο τέλος δόθηκε ευκαιρία στον προπονητή να κάνει ροτέισον, δίνοντας χρόνο συμμετοχής στους μικρότερους, κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Την Κυριακή έχουμε ένα απαιτητικό παιχνίδι κόντρα στον Φαίακα Κέρκυρας στην έδρα μας, το οποίο πρέπει να κερδίσουμε πάση θυσία, προκειμένου να έχουμε όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες σε αυτή τη πρώτη φάση του πρωταθλήματος».

Διαβάστε ακόμη...