«Έχουν κοινά Μουργκ- Ζίβκοβιτς»

Από inpaok.com : Για την απόκτηση του Τόμας Μουργκ από τον ΠΑΟΚ τοποθετήθηκε, σε ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε ο γνώστης του Αυστριακού ποδοσφαίρου και πρώην τεχνικός διευθυντής της Ξάνθης, Στέλιος Κατρακυλάκης.
Πηγή: inpaok.com
«Έχουν κοινά Μουργκ- Ζίβκοβιτς»

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ο ΠΑΟΚ πάει να γίνει… Ραπίντ Βιέννης σιγά – σιγά, αλλά δεν είναι κακό αυτό. Η πρώτη επιλογή του Σβαμπ αποδεικνύεται πολύ καλή και η δεύτερη είναι μια καλή. Δεν είναι επιπέδου Ζίβκοβιτς, αλλά είναι πολύ καλός παίκτης. Πάντως θα μπορούσαν να παίξουν οι δυο τους, ειδικά στο σχήμα που παίζει ο ΠΑΟΚ. Ο Μουργκ είναι παικτης με το αριστερό πόδι, που έρχεται στο γκολ με καλή τεχνική κατάρτηση και συγκλίνει προς τα μέσα παίζοντας από τα δεξιά.

Ο Ζίβκοβιτς είναι μια εξαιρετική επιλογή, αλλά ο Μουργκ έχει αρκετά κοινά χαρακτηριστικά με τον Σέρβο. Κινούνται στους ίδιους χώρους, του αρέσει να παίζει με ανάποδο πόδι και το ερώτημα είναι πως θα παίξουν και οι δυο. Στο 3-4-2-1 του ΠΑΟΚ ενδεχομένως να παίξει μαζί με τον Ζίβκοβιτς, ίσως να αλλάξει θέση, αλλά πιστεύω ότι ταιριάζουν και οι δυο.

Δεν είναι παίκτης τυχαίος ο Μουργκ, θα το δείτε. Παίζει σε μεγάλη ομάδα, με μεγάλη πίεση κάθε αγωνιστική. Όπως ο Σβαμπ που δεν δυσκολεύτηκε να προσαρμοστεί, έτσι πιστεύω ότι θα γίνει και με τον Μουργκ. Σίγουρα μπορεί να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ ο Μουργκ και ήξερα ότι ενδιαφέρεται για αυτόν εδώ και 10 μέρες. Μην ξεχνάμε ότι μερικά πράγματα είναι αλληλένδετα στο ποδόσφαιρο. Ο Πέλκας μέσω ενός μανατζερικού γραφείου πήγε στην Φενέρμπαχτσε και το ίδιο γραφείο έχει τον Μουργκ, που λογικά πρότεινε τον παίκτη στον Ρέμπε.

Δεν γνωρίζω αν έχει προτείνει άλλον παίκτη από την Αυστρία το συγκεκριμένο γραφείο, πάντως ο Μουργκ είναι μια περίπτωση που θα δώσει λύσεις στον ΠΑΟΚ γιατί μπορεί να δημιουργήσει».

Διαβάστε ακόμη...