Προαναγγελία αγώνα: ΠΑΟΚ - ΟΦΗ

Απο slgr.gr: Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον ΟΦΗ που δεν έχει χάσει παιχνίδι ακόμα και θα προσπαθήσει να συνεχίσει έτσι, σε μια παραδοσιακά δύσκολη για αυτόν έδρα.
Πηγή: slgr.gr
Προαναγγελία αγώνα: ΠΑΟΚ - ΟΦΗ

Ο ΠΑΟΚ

Το έκτο παιχνίδι του σε 40 μέρες στην Τούμπα δίνει ο ΠΑΟΚ. Τις δύο νίκες - προκρίσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ και τη νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, διαδέχτηκαν η απώλεια από τον Ατρόμητο και η ήττα από την Κράσνονταρ.

Ο ΠΑΟΚ δεν κέρδισε τα τέσσερα τελευταία επίσημα παιχνίδια του, με δύο ισοπαλίες για το πρωτάθλημα Super League Interwetten και δύο ήττες από την Κράσνονταρ στην Ευρώπη.

Στο πρωτάθλημα έχει μια νίκη με την ΑΕΛ και δύο ισοπαλίες, με τον Βόλο εκτός έδρας και τον Ατρόμητο Αθηνών εντός.

Έχει σκοράρει και στα πέντε που έχει παίξει στην Τούμπα, αφού είχε κλείσει την περασμένη σεζόν με τρία παιχνίδια στη σειρά χωρίς γκολ.

Ο ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ πηγαίνει στην Τούμπα αήττητος στο πρωτάθλημα. Έχει δύο ισοπαλίες στην έδρα του, με Παναιτωλικό και Ατρόμητο, ενώ ενδιάμεσα πέρασε με νίκη από τη Λαμία.

Έχει πετύχει και έχει δεχτεί γκολ και στα τρία παιχνίδια μέχρι τώρα.

Στα 15 τελευταία για το πρωτάθλημα έχει δύο νίκες, και τις δύο με τη Λαμία.

Έχει σκοράρει και στα πέντε τελευταία του για το πρωτάθλημα, αλλά έχει δεχτεί γκολ και στα εννέα τελευταία.

Μεταξύ τους

Οι δύο ομάδες θα παίξουν για έκτη φορά μέσα στο 2020 και έβδομη σε διάστημα μικρότερο του ενός έτους. Την περασμένη σεζόν έπαιξαν τέσσερις φορές για το πρωτάθλημα και δύο στο Κύπελλο στη φάση των «16».

Τον περασμένο Ιούλιο ήλθαν ισόπαλοι 2-2 στο Ηράκλειο, αφού ο ΠΑΟΚ είχε κερδίσει και τα επτά προηγούμενα επίσημα, πέντε από αυτά για το πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει χάσει τα οκτώ τελευταία μεταξύ τους, έξι από αυτά για το πρωτάθλημα. Η τελευταία νίκη του ΟΦΗ, 3-1 στο Ηράκλειο στις 4 Φεβρουαρίου 2015, είναι και η μοναδική στα τελευταία 19 επίσημα, 16 για το πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΟΚ έχει σκοράρει στα 15 τελευταία μεταξύ τους, 13 από αυτά για το πρωτάθλημα, μετά το 0-0 στις 16 Οκτωβρίου 2011 στην Τούμπα.

Είναι και το τελευταίο που δεν κέρδισε στην έδρα του. Από τότε έχει έξι νίκες για το πρωτάθλημα και μια για το Κύπελλο.

Ο ΟΦΗ έχει νικήσει μια μόνο φορά στην Τούμπα, Στις 24 Ιανουαρίου 1993 με 2-1 (25' κεφαλιά Λαγωνίδης – 64' σουτ Μαχλάς, 83' σουτ Γεωργαμλής)

Η ιστορία

Νίκες ΠΑΟΚ: 43
Ισοπαλίες: 20
Νίκες ΟΦΗ: 23

Με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ

Νίκες ΠΑΟΚ: 35
Ισοπαλίες: 7
Νίκες ΟΦΗ: 1

Το περσινό παιχνίδι

Στην κανονική διάρκεια...
09.02.2020: ΠΑΟΚ – ΟΦΗ 4-0
(50' σουτ Άκπομ, 60' σουτ Άκπομ, 66' κεφαλιά Λάμπρου, 83' σουτ Αουγκούστο. Ο Σωτηρίου απέκρουσε πέναλτι του Μπίσεσβαρ)
Στα πλέι οφ...
20.06.2020: ΠΑΟΚ – ΟΦΗ 3-1
(58' σουτ Τζόλης, 88' πέναλτι Άκπομ, 90' σουτ Ελ Καντουρί – 49' σουτ Νέιρα)

Διαβάστε ακόμη...