Συγκλονιστικός Λέο Μάτος! (pic)

Από inpaok.com:Ο Λέο Μάτος παρ' όλο που ήταν με το... ένα πόδι εκτός ΠΑΟΚ, έγινε η ανατροπή και τελικά θα συνεχίσει στα «ασπρόμαυρα» με τον Βραζιλιάνο ακραίο μπακ, να δημοσιεύει ένα συγκλονιστικό μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό που διατηρεί στο instagram.
Πηγή: inpaok.com
Συγκλονιστικός Λέο Μάτος! (pic)

Αναλυτικά το μήνυμα του Μάτος αναφέρει:

«Ξέρεις ότι όταν ζητάς μια λύση από τον Θεό στα προβλήματά σου και ο Θεός σε εκπλήσσει και σου δίνει μια καλύτερη λύση, δέκα φορές από αυτή που ζήτησες; Ναι ο Θεός με εξέπληξε ξανά.

Ναι δυστυχώς ήταν να φύγω από την ομάδα που είχα μάθει να αγαπάω τα τέσσερα τελευταία χρόνια, για να πάω να παίξω σε ένα μεγάλο κλαμπ στην Βραζιλία. Είμαι πολύ ευγνώμων στην οικογένεια Σαββίδη, στην διοίκηση και στο τεχνικό τιμ, για την ευκαιρία να μείνω εδώ στον ΠΑΟΚ, μετά από κάποιες συζητήσεις ήταν απόφασή μου να μείνω και να συνεχίσω την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ.

Αυτή η γενιά νικητών που έφτασε τον Ιούνιο του 2016, ήμουν ο πρώτος παίκτης που υπέγραψε με τον ΠΑΟΚ και θα δώσω το αίμα μου για να είμαι ο τελευταίος που θα φύγει.

Όπως λέει ο πρόεδρός μας, ας γράψουμε τα ονόματά μας στην ιστορία του ΠΑΟΚ με χρυσά γράμματα, γι' αυτό θα είμαι εδώ μέσα και έξω από το γήπεδο και εύχομαι να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει περισσότερους τίτλους. Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα στοργής».

Δείτε παρακάτω την φωτογραφία που ανέβασε ο Βραζιλιάνος:

Διαβάστε ακόμη...