Όλοι Κυριακή!

Από paok24.com:Ημέρα δράσης η αυριανή τόσο για τον ΠΑΟΚ όσο και τις υπόλοιπες τρεις ομάδες του 5ου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ.
Πηγή: paok24.com
Όλοι Κυριακή!

Συγκεκριμένα, τον... χορό θα ανοίξει πρώτη η Αϊντχόφεν, η οποία θα υποδεχθεί στην έδρα της τη Φορτούνα Σιτάρντ, στοχεύοντας στην 3η νίκη της σε 4 παιχνίδια, έχοντας 7 βαθμούς στις 3 πρώτες αγωνιστικές τη στιγμή που η Φορτούνα βρίσκεται στην 15η του βαθμολογικού πίνακα.

Μισή ώρα αργότερα και πιο συγκεκριμένα στις 18:15, τη σκυτάλη θα πάρει ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζοντας τον ΟΦΗ στην Τούμπα, ενώ ένα τέταρτο αργότερα θα ξεκινήσει το παιχνίδι της Ομόνοιας με την ΑΕ Λεμεσού στο νέο ΓΣΠ της Λευκωσίας, με την μεν Ομόνοια να ψάχνει την 3η φετινή νίκη της (2 νίκες, 2 ισοπαλίες μέχρι τώρα) προκειμένου να βελτιώσει και άλλο τη βαθμολογική θέση της και την δε ΑΕ Λεμεσού να θέλει να κρατηθεί στην πρώτη τριάδα.

Τέλος, στις 19:30 η Γρανάδα θα "δοκιμαστεί" στην έδρα της Κάντιθ που παραμένει αήττητη μετά από 4 αγωνιστικές (2 νίκες, 2 ισοπαλίες), με την προσεχή αντίπαλο του Δικεφάλου να βρίσκεται στην 9η θέση της βαθμολογίας με 6 βαθμούς (2 νίκες, 1 ήττα).

Διαβάστε ακόμη...