Αναβάλλεται το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός του Οκτωβρίου!

Από sdna.gr: Το SDNA αποκαλύπτει ότι με βάση της ημερομηνίες των ευρωπαϊκών αγώνων του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ τους στην Τούμπα στα τέλη Οκτωβρίου είναι αδύνατον να γίνει!
Πηγή: sdna.gr
Αναβάλλεται το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός του Οκτωβρίου!

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ έχουν μια «καυτή» εβδομάδα το τρίτο δεκαήμερο του Οκτώβρη σε ό,τι έχει να κάνει με τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις και αυτό υψώνει απαγορευτικό στη διεξαγωγή του μεταξύ τους ντέρμπι στην Τούμπα για το πρωτάθλημα της Superleague Interwetten. 

Πιο συγκεκριμένα η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς αγωνίζεται στις 21/10 με την Μαρσέιγ στο «Καραϊσκάκης», ενώ στις 27/10 παίζει με την Πόρτο εκτός. 

Ο Δικέφαλος του Βορρά, από την άλλη, έχει ματς με την Ομόνοια στις 22/10 και στις 29/10 παίζει στην έδρα της Γρανάδας. 

Έτσι, βάσει του ΚΑΠ που λέει πως πρέπει να μεσολαβούν τουλάχιστον 3 ημέρες ανάμεσα στο προηγούμενο και το επόμενο παιχνίδι των ομάδων, είναι αδύνατο να γίνει το μεγάλο ντέρμπι της Τούμπας, το οποίο θα πήγαινε είτε για τις 24 είτε για τις 25 του μηνός. 

Έτσι, παρά το γεγονός πως καμία από τις δύο ομάδες δεν έχει αιτηθεί την αναβολή του αγώνα, αυτό θα γίνει αυτομάτως- κάτι, φυσικά, που βολεύει και τους μεν και τους δε, μιας και η προσοχή τους την συγκεκριμένη περίοδο θα είναι στραμμένη στις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις.

Διαβάστε ακόμη...